• E-mail fra Gud til tenåringer

E-mail fra Gud til tenåringer

Pris 199,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
10 129,00 1290,00 Kjøp
ISBN:
8273418073
År:
2000
Sider:
240
Forfatter:
Claire & Curt Cloninger

Kjapp deg, sjekk innboksen! Den flommer over av e-mail fra Gud!

 

Hver eneste hilsen er en kruttpakke som vil motivere, oppmuntre og gi deg styrke til å tro at Gud er virkelig, og at Han mener du er utrolig spesiell og enestående. Hver e-mail er fullpakket med veiledning og oppmuntring som vil hjelpe deg å møte de viktige sakene du møter i livet. Du vil merke at du er elsket og verdsatt, viktig og unik, enestående og forstått av Gud. Selv når livet ikke er perfekt, er Gud likevel glad i deg og vil hjelpe. Nå kan du oppdage hvordan! Du må koble deg opp online med Gud i dag! Selv om ditt system kræsjer eller får virusproblemer, vil en e-mail fra Gud gi deg en ny start!

CLAIRE CLONINGER har vunnet seks Dove Awards for sine sanger. Hun har skrevet fjorten bøker, blant dem bestselgeren A Place Called Simplicity og Dear Abba.

CURT CLONINGER, Claires sønn, er IT-administrator hos Integrity Music og er lovsangsleder i Mobile Vineyard Christian Fellowship. Han var to år i Youth With a Mission og har arbeidet som lærer på ungdomsskolen, friidrettstrener på videregående skole og husfar på et barnehjem.