• e-Bibelen Guds Ord, se link for å handle e-boken

e-Bibelen Guds Ord, se link for å handle e-boken

Pris 200,00

Tilgjengelig som e-bok

Vi har valgt å selge eBibelen Guds Ord gjennom Olive Trees nettbutikk. De har en velutviklet bibel-app som tillater leseren til å effektivt kunne navigere mellom kapitler og vers. Bibel-appen og lastes ned til ditt nettbrett eller smarttelefon og kan brukes uavhengig av internett. 

 

Klikk her for å kjøpe eBibelen Guds Ord.

 

eBibelen – Guds Ord er skrevet på et moderne, lettlest språk, samtidig som en har bestrebet seg på en nøyaktig oversettelse fra grunntekstene. eBibelen er en revidert utgave av Bibelen – Guds Ord (2007). Den har fotnoter og kryssreferanser, og Jesu ord i rødt.

 


Bibelen – Guds Ord er en norsk oversettelse fra grunntekstene – hebraisk, arameisk og gresk. Oversettelsen av Det gamle testamente følger den hebraiske og arameiske teksten slik den eroverlevert fra de jødiske skriftlærde, den masoretiske tekst. Bibelforlagets oversettelse av Det nye testamente gjengir bibelteksten ut fra den greske Textus Receptus, den overleverte tekst, som ble brukt i alle dansk-norske utgaver helt fram til 1904 (samt i Luthers tyske oversettelse). Den samme grunnteksten er grunnlaget for de engelskspråklige utgaver som kalles King James-utgavene – verdens mest solgte bibeloversettelse – helt fram til i dag.

Bibelforlaget ble startet i 1989, og utga oversettelsen Bibelen Guds – Ord første gang i 1997. Oversettelsen har siden vært under kontinuerlig bearbeiding og en revidert utgave ble utgitt allerede i 2007. Nå er den også tilgjengelig som e-bok.

 

Klikk her for å kjøpe eBibelen Guds Ord.