• Ei forfriskande livsreis

Ei forfriskande livsreis

Pris 99,00 9900 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788247605189
År:
2016
Innbinding:
Stivperm
Språk:
Nynorsk
Forfatter:
Hans Olav Tungesvik

I sin sjølvbiografi, Ei forfriskande livsreis, delte Hans Olav Tungesvik (1936–2017) viktige hendingar undervegs frå sitt spanande liv som psykiater, politikar og samfunnsengasjert medmenneske. Det er ei bok med underfundig humor og klår livsvisdom, og begge delar kan du som lesar ha glede og nytte av!

 

Han var ein profilert mann i media og haddde mange jarn i elden både i sitt yrkesliv og på privaten. Han har blitt kroppsvisitert av KGB, og trong bistand frå utanriksminister Thorvald Stoltenberg for å få igjen personlege eigendelar; og han har vore psykiater på utlån. Sjølv klatra han aldri heilt til topps i politikken, men han klatra kvart år til topps på Hodnet i Skånevik og var heller ikkje redd for å bestiga Galdhøpiggen. Han var ein klårsynt debattant på Stortinget og var ikkje redd for å føra tydeleg tale.

Pågangsmot og engasjement hadde han fått tildelt i stort mål. Gled deg til å ta del i Hans Olav Tungesvik si forfriskande livsreis i denne boka.

 

Minneord for Hans Olav Tungesvik, Juni 2017:

Det var med sorg vi mottok meldingen om at Hans Olav Tungesvik var gått bort. Hans Olav var en mann det alltid var godt å være i kontakt med. Han var engasjert, raus, klok, imøtekommende og herlig å samarbeide med, og han hadde alltid et godt ord til oppmuntring.

Vi er takknemlige og glade for å ha fått utgi mange av hans bøker, og vet disse har betydd mye for mange mennesker.

Minnet om Hans Olav vil leve videre – han satte dyp spor i sine omgivelser, mennesker han møtte og etterlater seg en rik arv av visdom og oppmuntring i sine bokutgivelser.

«Rett gjort, du gode og trofaste tjener.
Gå inn til din herres glede!»