• En som overvinner kjemper

En som overvinner kjemper

Pris 199,00
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230214398
År:
2018
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Leif Hetland

Verden er full av kjemper ... Kanskje din Goliat heter gjeld – en haug av purringer og inkassovarsler du ikke vet hvordan du skal dekke. Kanskje det er sykdom – en diagnose som knuser dine framtidshåp, eller en skade som setter en stopper for dine drømmer?

Kanskje din kjempe er en verdig sak – mennesker som lider og tenner empatien i deg, eller en følelse av urettferdighet i samfunnet? Kanskje det er frykt, en paralyserende tvil som gir deg dager og uker med frykt og depresjon? Sult, fattigdom, sykdom, korrupsjon, mishandling, krig, avhengighet, misbruk, hat – vi lever i en verden full av livets kjemper. Leif Hetland gir deg grunnreglene du trenger så du kan utfordre Goliat i ditt liv, i stedet for at kjempen skal plage deg!

«EN SOM OVERVINNER KJEMPER vil hjelpe deg til å både se og handle slik Herren gjør, og er en håndbok for mennesker som vil gå framover. Les boken, hvil i dens lærdom – og du vil arve de løfter som er lovt og se dem oppfylt!»
– Martin Cave, seniorpastor i IMI-kirken, Stavanger


«Leif er en av mine troshelter, Han bærer med seg Guds kjærlighet og overvinner kjemper hele tiden fordi han er avhengig av vår Far. Jeg anbefaler boken helhjertet!»
– Todd White, evangelist