• En flytur til evigheten

En flytur til evigheten

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
978823021095
År:
200613
Forfatter:
Kapt. Dale Black
Originalens tittel:
Flight to heaven

Forestill deg å kunne få et glimt av Himmelen, en forhåndsvisning av livet i Guds nærvær. Kunne livet her blitt det samme igjen?

Kaptein Dale Black har fløyet over hele verden som ruteflyger, men en flytur forandret livet hans for alltid – en utrolig reise til Himmelen og tilbake. 

Som den eneste overlevende etter en forferdelig flyulykke, svevde Dale mellom liv og død da han hadde en vidunderlig opplevelse av Himmelen. Det han så, det han hørte og det han lærte der, fortsetter å gi ringvirkninger gjennom livet hans og berøre andre. Mot alle odds ble Dale mirakuløst restituert fra skadene sine og lærte å fly igjen. 

Fra eget liv deler han sin inspirerende historie for å gi håp og oppmuntring til mennesker som sliter med alvorlige skader eller sørger over tapet av en kjær person, og til dem som søker en visshet både om dette livet og om det neste. Opplev et livsforvandlende glimt av himmelen! 

«Dale Blacks nær-døden-opplevelse tok pusten fra meg. En Flytur til evigheten er en dyp åndelig refleksjon over den enorme kjærligheten Gud har for sine barn, og over hvor langt Han er villig til å gå for å bringe dem trygt hjem.»

– TRUDY HARRIS, forfatter av Glimpses of Heaven Kaptein DALE

 

BLACK er en pensjonert ruteflyger som viet sin karriere til forbedring av luftfartssikkerheten. Han har fløyet i over 40 år med mer enn 17.000 timer i luften i flere typer store jetfly. Kaptein Dale har også vært misjonærflyger i over 50 land. Han og kona hans har to voksne barn og eier et eiendomsselskap. De bor i Sør-California. http://www.daleblack.org