• En åpnet dør

En åpnet dør

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230210130
År:
2012
Sider:
198
Forfatter:
Reema Goode
Forestill deg et sted der det å bli kristen er en forbrytelse og prisen kristne konvertitter må regne med å betale for sin tro, er forfølgelse, isolasjon og til og med død.
Reema Goode (psevdonym) og familien hennes er kristne som arbeider i et lukket land i Midtøsten der forholdene er slik. Samtidig er de også øyenvitner til en helt ny trend som vinner frem i når det gjelder misjon blant muslimer. På tross av alle slags hindringer åpner Gud på mirakuløst vis dører i den delen av verden, og muslimer blir etterfølgere av Jesus i et antall vi aldri tidligere har sett. 

I denne samlingen av sterke personlige historier tar Reema oss med dypt inn i sitt arabiske nabolag for å vise oss hvordan Gud åpner dører i bare et av mange muslimske samfunn. Samtidig som hun lar oss få oppleve dagliglivet i en muslimsk by, viser hun oss noen av de kreative, uventede og spennende måtene Gud virker på for å nå naboene hennes med evangeliet om Jesus.

Denne oppmuntrende og oppløftende – til tider humoristiske – førstehåndsberetningen fra en kristen familie som bor blant muslimer, vil inspirere deg i din egen trosvandring. Den vil lære deg hvordan du kan be for muslimer og for dem som arbeider blant dem – i vissheten om at Guds kjærlighets lys faktisk ER i ferd med å trenge inn i mørket.
"... det gjør godt å høre Reema Goode fortelle at dagens misjonærer kan juble av glede over at flere muslimer har kommet til Kristus i løpet av de siste tretti årene enn i løpet av de siste fjorten hundreårene. Og et interessant trekk er at muslimene som ble kristne, ofte ble det etter å ha møtt Jesus i en drøm eller i et syn!
Så dette er en spennende bok om to misjonærers utrettelige kamp for å utbre Guds rike blant muslimene."
- Tore Lund, Dagen 21.02.2013