• En tid for lengsel nr. 3 E-bok

En tid for lengsel nr. 3 E-bok

Pris 199,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230210314
År:
2012
Sider:
332
Forfatter:
Karen Kingsbury
Oversetter:
Inger Anna Drangsholt
Originalens tittel:
Longing
Nummer i serien:
3
Bok nummer tre i den populære serien om Bailey Flanigan.
Bailey har ikke hørt fra Cody Coleman på lenge. Hun blir stadig bedre kjent med sin tidligere medskuespiller fra Med vinger til å fly, Hollywoodstjernen Brandon Paul. Sene kvelder sammen i New York og lange samtaler på stranden i Malibu, setter nye og sterke følelser i sving hos Bailey.

Cody har nådd langt som fotballtrener for et lokalt småbylag. Laget har nå fått hele nasjonens oppmerksomhet rettet mot seg. Midt i en tid av feiring og suksess nærer Cody også varme følelser for en jente som ser ut til å forstå ham og hans nye liv bedre enn Bailey. Til tross for dette er det ikke lenge mellom hver gang Cody og Bailey tenker på hverandre.

Vil et uventet tap bli vendepunktet for Cody? Og når han og Bailey treffes igjen for første gang etter mer enn ett års atskillelse, vil ærligheten da seire? Vil minner fra perfekte dager de tilbrakte sammen tidligere, være nok til at følelsene vekkes til live igjen?

Bestselgende forfatter KAREN KINGSBURY har skrevet mer enn førti romaner, som er trykket i nesten femten millioner eksemplarer. Karen og ektemannen Don bor i det nordvestre USA sammen med sine seks barn, hvorav tre er adoptert fra Haiti.