• En tid for oppbrudd nr. 1 E-bok

En tid for oppbrudd nr. 1 E-bok

Pris 99,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230209868
År:
2012
Sider:
300
Forfatter:
Karen Kingsbury
Nummer i serien:
1
Endelig er den her – Bailey Flanigan-serien, der vi fortsetter å følge Baxter-familien – men nå med Bailey Flanigan i sentrum.
Lengsel, ensomhet, kjærlighet, nye store muligheter – og enda større avgjørelser – preger denne serien. Nye venner, flytting og andre omstendigheter bidrar til sprekker i forholdet mellom Bailey og Cody. Vil deres kjærlighet overleve denne nye fasen?

I En tid for oppbrudd – den første boken i serien – prøver Bailey å finne ut av hva hun skal gjøre med livet sitt. Så får hun muligheten til prøve seg på audition for Broadway-musikalen Hairspray, men er hun rede til å forlate familie og venner for ensomheten i storbyen?

Samtidig får Cody jobb som gymlærer og trener for fotballaget på en liten high school, én times kjøring fra Bloomington. Begge føler på savn og smerte over ikke å kunne dele sine drømmer med den andre. Vil den fysiske avstanden dem imellom bringe hjertene deres nærmere hverandre?

Bestselgende forfatter KAREN KINGSBURY har skrevet mer enn førti romaner, som er trykket i nesten femten millioner eksemplarer. Karen og ektemannen Don bor i det nordvestre USA sammen med sine seks barn, hvorav tre er adoptert fra Haiti.