• Engler på akutten

Engler på akutten

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230212769
År:
2015
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Robert D. Lesslie
Hvis du ikke tror på engler … burde du tilbringe litt tid på nærmeste akuttmottak. Da vil du finne ut at engler virkelig eksisterer. Noen i form av sykepleiere, noen få som leger, og mange er vanlige medmennesker.
… Noen ganger må du lete lenge for å få øye på vingene deres, som med den stive avdelingssykepleieren Virginia Granger. Hennes medfølende hjerte er godt skjult bak et stålblikk som kan få selv den mest aggressive pasienten til å sitte helt stille.
… Noen ganger får de deg til å smile, som William Purvis – alias «Max Bruiser» – en muskelbunt av en profesjonell bryter som havner på akuttmottaket etter et sammenstøt med en uventet motstander.
… Og noen ganger må du skjerme øynene fra gløden som omgir dem, som med astmatikeren Macey Love. Bestemmelsen om å elske de to barnebarna hun hadde ansvaret for – og alle andre hun møtte – ble uttrykt i det strålende smilet hennes.

I disse sanne historiene får du et innblikk i gledene og utfordringene i livet til mennesker som deg og meg. Noen av historiene maner til ettertanke, noen er bare til å smile av, og noen får hjertet ditt til å slå raskere. Sammen med disse personene kan du granske ditt eget hjerte for å finne veien til nåde og fred midt i mørket, og for å finne ut hvordan du kan leve i lyset.

Dr. Robert Lesslie er en lege som har jobbet på akuttmottak i mer enn 25 år, både som praktiserende lege og leder. For tiden er han medeier og medisinsk leder på et privat akuttmottak. I mer ti år har han skrevet kronikker i aviser og medisinske tidsskrifter, samt forfattet ulike bøker. Han bor i South Carolina sammen med sin kone Barbara.