• Et velsignet liv

Et velsignet liv

Pris 199,00 19900 279,00 27900
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
10 199,00 1990,00 Kjøp
ISBN:
9788230215623
År:
2020
Innbinding:
Storpocket
Sider:
218
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Robert Morris

«I mylderet av ideer om hva som er et godt liv, løfter pastor Robert Morris frem Bibelens budskap om et velsignet liv på en forfriskende, humoristisk og klargjørende måte. Anbefales!»
– Øystein Gjerme, leder av Pinsebevegelsen Norge

Kulturen vår er gjennomsyret av en falsk tanke om hva det vil si å være velsignet. Hva sier egentlig Bibelen om det? Hvordan kan vi leve et liv i sann velsignelse? 

Med humor, lidenskap og tydelighet presenterer pastor og bestselgende forfatter Robert Morris hemmeligheten bak det å leve et velsignet liv, både i økonomisk og åndelig forstand. Han viser oss at når Gud forandrer hjertet ditt fra å være egoistisk til å bli generøst, vil det prege alle sider av livet ditt. Det aller viktigste er holdningen din – Gud vil aldri belønne den som gir bare for å få. Denne boken vil oppmuntre deg og utfordre deg til å endre dine tanker rundt sjenerøsitet og det å leve et rikt, velsignet liv.
 

«På min egen reise har boken du nå holder i hånden, hatt en viktig betydning. Den gir konkrete bilder av friheten fra bekymring og friheten til å velsigne! Av den rausheten som befinner seg på motsatt side av bekymring og bindinger. Og på velsignelsen som følger … Raushet og forvaltning er altfor spennende temaer til at vi kan overlate dem til taushet eller tilfeldigheter. La Robert Morris’ ord utfordre og oppbygge deg!»
– Egil Elling Ellingsen, pastor i IMI-kirken

«I mylderet av ideer om hva som er et godt liv, løfter pastor Robert Morris frem Bibelens budskap om et velsignet liv på en forfriskende, humoristisk og klargjørende måte. Hvordan Guds forvandling av hjertet påvirker alle livets områder, er verdt å reflektere over og la seg inspirere av. Anbefales!»
– Øystein Gjerme, leder av Pinsebevegelsen Norge