• Et liv i fyr & flamme

Et liv i fyr & flamme

Pris 199,00 19900 349,00 34900
Antall: stk
ISBN:
9788230208823
År:
2011
Innbinding:
Pocket
Sider:
592
Forfatter:
Reinhard Bonnke

Les den forbløffende biografien til Reinhard Bonnke (1940–2019), og bli inspirert av hvordan et menneske, i tro til Gud, har nådd hundretusener av mennesker med evangeliet.

Nå i nytt opplag!

Denne boken er mer enn rene fakta om livet til en forkynner. Den er full av eventyr fra hjertet av Afrika, sanne beretninger fra det virkelige liv om mennesker og steder som vil ta pusten fra deg.

Bonnkes navn er velkjent over hele verden – fra Taiwan til Timbuktu, fra Cape Town til Tromsø. Det forbindes med gigantiske evangeliekampanjer i Afrika, der ikke bare tusener, ikke bare titusener – men hundretusener av mennesker vinnes for Kristus – i ett og samme møte! Boken forteller om virkekraftige handlinger av Den Hellige Ånd som er i virksomhet her og nå.

«Bonnkes liv er et forbilde for en lang rekke kommende forkynnere, og beretningen hans inspirerer kristne overalt til å ha tro på Guds absolutte maksimum. «Reinhard Bonnke er en av de aller mest lidenskapelige, trofaste og virkekraftige evangelister i vår generasjon.»
– Joyce Meyer, leder for Joyce Meyer Ministries 

«Jeg glemmer aldri første gang jeg hørte Reinhards umiskjennelige stemme erklære at "Afrika vil bli frelst!". I årenes løp har den brennende iveren hans etter å vinne sjeler for Himmelens rike aldri sluttet å inspirere meg til å knytte mennesker til Jesus, deres Frelser. Jeg elsker den måten frelsen gir gjenklang i Reinhards ånd, enten han står på en plattform og snakker til en million mennesker, eller er opptatt med en samtale bak scenen. Jesus er alltid på hans lepper.»
– Brian Houston, eldste pastor i Hillsong Church i Sydney