• Et oppreist liv

Et oppreist liv

Pris 229,00
Antall: stk
ISBN:
9788230206
År:
2010
Innbinding:
Pocket
Sider:
181
Forfatter:
Einar Nymoen
Etter 30 år som pastor smeller det for Einar Nymoen. Han er utrygg, gruer seg til hver dag og mister nattesøvnen. Han føler at han ikke takler livet og kjenner seg som en leder som ikke klarer å lede seg selv. Gud føles langt borte og han sliter med tanken på om han er god nok for Gud.
Et oppreist liv handler om et menneske som lengter etter svar, men er samtidig et oppgjør med religiøse øvelser og forvrengte gudsbilder. Vi følger ham gjennom krisen som førte ham til Modum Bad - og med det starten på å gjenreise selvrespekten og troen på nådens evangelium.

"Et mektig vitnesbyrd om hvordan det ikke noen gang er nødvendig å sette punktum, selv om man har punktert."
- Hans-Jacob Kinge, Vårt Land

«Med glitrende formuleringsevne forteller han livshistorier, formidler livsvisdom og skriver livspoesi så godt at det til tider gjør vondt. Jeg leste og gråt av sorg og glede, men himmelen speiler seg i mine tårer. Dette er levd liv og testet tro. Les og lev!»
- Egil Svartdahl

«Einar Nymoen skriver befriende om ærligheten og kjærligheten, om Guds sjenerøsitet og gjestfrihet. Han utfordrer oss djervt til å ta sjansen på å leve med vår svakhet og vår styrke.»
- Per Arne Dahl

«Dette er en veldig ærlig bok. Einar Nymoen både ufarliggjør og setter ord på det uerkjente og det usagte, og bidrar dermed til å vise en vei for mennesker som kan ha gått seg fast i egne liv. Godt språk og gode formuleringer gjør at boken blir ekstra leseverdig.»
- Marit Landrø