• Evangeliet om Guds rike

Evangeliet om Guds rike

Pris 249,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 179,00 895,00 Kjøp

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230214770
År:
2018
Innbinding:
Heftet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Bernt André Torgussen

KLIKK FOR VIDEO!

«Min drøm er at dette budskapet vil hjelpe deg å forstå evangeliet om Guds rike, og det å leve i Den Hellige Ånds overnaturlige kraft i dag. EVANGELIET OM GUDS RIKE er for alle som ønsker å være etterfølgere av Jesus! » – Bernt André Torgussen

FORORD av Egil Elling Ellingsen.

Om du tror at det finnes noe mer i kristenlivet – et rikere liv med Jesus, så har du sannsynligvis rett. Denne boken vil hjelpe deg til å oppdage Bibelens livgivende sannheter. Gud har gitt hver og en av oss et oppdrag, noe som vil kunne gjøre en forskjell i menneskers liv. Hensikten med denne boken er å hjelpe deg til å oppdage hvordan du kan koble deg på Guds utømmelige kilder og bli et redskap i Hans hender.

Boken er skrevet for alle som ønsker å komme videre i livet med Jesus – uavhengig av konfesjon og kirketilhørighet. Den er skrevet for alle som ønsker innsikt i Bibelen og den troendes tjeneste – på en enkel og lettfattelig måte.

 

«Bernt Torgussen har i mange år vært en av de meste populære gjesteforeleserne på våre skoler. Han kombinerer sterk formidlingsevne med sannheter som gir håp og retning. Evangeliet om Guds rike preges av det samme når den på tilgjengelig vis tar oss inn i bibelske sannheter som var ment å være mer enn teoretiske sannheter – de kan være levende sannheter. Gudsrikelivet er tilgjengelig for oss alle, og Torgussen tar det inn i et norsk landskap, som alle kan nærme seg. Anbefales varmt!»

– Egil Elling Ellingsen, rektor ACTA Bibelskole og pastor i IMI-kirken