• Den hemmelige planen (Even og den levende boka 1)
  • Den hemmelige planen (Even og den levende boka 1)

Den hemmelige planen (Even og den levende boka 1)

Pris 249,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 149,00 745,00 Kjøp
ISBN:
9788230216019
År:
2021
Innbinding:
Stivperm
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Berit Sveen Horn

Den hemmelige planen er en morsom og engasjerende fortelling om tro, vennskap og håp, og er bok 1 i serien om Even og den levende boka. Passer best for aldersgruppen 7-12 år.

Det er første skoledag i femte klasse, og Even hører en mystisk lyd fra stua. Han finner en bok liggende på gulvet og skvetter til når den plutselig begynner å snakke til ham! En ny verden åpner seg for Even når boken blir levende og forteller ham om Guds store plan gjennom bilder, lyder og lukter. I begynnelsen ser alt ut til å gå galt, men er det fortsatt håp? Og klarer Even å skjule hemmeligheten fra familien og bestekameraten Sindre, eller vil han bli avslørt?

Berit Sveen Horn (f. 1975) er gift og har tre ungdommer på 15, 17 og 19 år. Hun vokste opp på Nesodden og Birkeland, men bor nå i Våle i Tønsberg kommune. Til daglig jobber hun som lærer på Bjerkely skole, som er en kristen barneskole. Ellers liker hun å skrive bøker, tekster og sanger, og hun synger og spiller gitar. Berit elsker å formidle Guds ord til barn på ulike måter.