• Evige øyeblikk

Evige øyeblikk

Pris 199,00 19900 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788230214039
År:
2017
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Bill Johnsen

Denne boken gir et fascinerende innblikk i hvordan Gud på fantastisk vis har brukt vanlige mennesker til å forandre historien. Bli kjent med tretten av guds generaler!

 

Forfatteren Bill Johnson portretterer velkjente skikkelser fra vekkelseshistorien – John Wesley, Charles Finney, Dwight L. Moody, Maria Woodworth-Etter, Carrie Judd Montgomery, Smith Wigglesworth, John G. Lake, Evan Roberts, Rees Howells, Aimee Semple McPherson, Kathryn Kuhlman, Randy Clark og Heidi Baker – og løfter fram viktige trekk ved og avgjørende øyeblikk i disse markante Guds tjeneres liv.

Det er stor kraft i vitnesbyrdene fra mennesker som har fått et avgjørende møte med Gud, og som har sagt ja til Hans unike kall over livet. Det vekker en lengsel etter Gud i oss – en lengsel etter slike avgjørende, evige øyeblikk med Ham som forvandler. Han kaller oss til et liv i Hans nærhet – der «det umulige» blir mulig!

Evige øyeblikk kaster lys over nåtiden og avdekker framtiden. Boken gir en pekepinn om hvordan Gud ønsker å virke i hver og en av oss for å fullføre Hans hensikt – i dag, i morgen og i tiden som kommer.