• Få et nytt barn før helgen

Få et nytt barn før helgen

Pris 149,00 14900 298,00 29800
Antall: stk
ISBN:
9788247603772
År:
2011
Sider:
280
Forfatter:
Dr. Kevin Leman
Vil du ha et barn uten den vemmelige holdningen? Som ikke lenger oppfører seg på en slik måte i matbutikken at du får mest lyst til å gjemme deg bak en hylle og late som om du ikke er moren eller faren? Ønsker du deg et barn som tør å stå for noe – og som samtidig er høflig og vennlig?
Er du lei av trassige holdninger og maktkamper med dine små ankelbitere eller den respektløse hormongjengen, bør du lese denne boken og følge de enkle prinsippene som presenteres – du kommer til å få et nytt barn før helgen. Garantert! 

Få et nytt barn før helgen er din ukelange handlingsplan – mandag til fredag – som virkelig fungerer! Med sitt velkjente glimt i øyet og sin jordnære psykologiske tilnærming avslører den internasjonalt anerkjente familieeksperten, dr. Kevin Leman, hvorfor barna dine gjør det de gjør og hva du kan gjøre med det – allerede fra og med i dag. Alle kan klare det. Alt som trengs, er at du bestemmer deg for å stå opp og ta tilbake kontrollen. Vil du ha et flott barn? Ønsker du å være en flott mor eller far? Ta denne utfordringen de neste fem dagene. Én dag vil barna dine takke deg for det.