• Få en «ny» mann før helgen!

Få en «ny» mann før helgen!

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230212363
År:
2015
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Dr. Kevin Leman

Hemmeligheten du trenger å vite: Mannen din ønsker å tilfredsstille deg – han vet bare ikke alltid hvordan!

 

 

 

Du trenger ikke å bytte ut mannen din for å få din drømmemann. Du har allerede drømmemannen. Med bare litt hjelp fra Få en «ny» mann før helgen, kan ditt samliv bli så rikt, spennende og innholdsrikt som du bare kan ønske deg!

Alle menn ønsker å føle seg som en helt, og din mann lengter etter å være din helt. Men han trenger din hjelp. Kvinner er vanligvis best på relasjoner og kommunikasjon, men ofte er kvinners språk et mysterium for mannen. Ja, du elsker mannen din, men forstår du ham?

Dr. Kevin Leman har skrevet en bok som kommer til å klø deg der det klør mest. Den internasjonalt kjente psykologen og New York Times’ bestselgende forfatteren, gir deg en enkel plan på hvordan du kan få innblikk i din manns tankemønster og få ham til å åpne hjertet sitt for deg, slik at han blir den ridderen du alltid har ventet på.

 

DR. KEVIN LEMAN er en internasjonalt anerkjent psykolog og familieterapeut. Han har skrevet en rekke bøker, blant annet Sex begynner på kjøkkenet (2005) og Din plassering i søskenflokken (2007), Få et nytt barn før helgen (2011) og er dessuten en kjent humorist og TV-personlighet, blant annet fra The Oprah Winfrey Show, The Today Show, Good Morning America, Fox & Friends, Today, American Morning på CNN og The 700 Club. Han har også vært medvirkende som familiepsykolog for Good Morning America.