• Familie - Førstefødt nr. 4 E-bok

Familie - Førstefødt nr. 4 E-bok

Pris 99,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230205716
År:
2008
Sider:
287
Forfatter:
Karen Kingsbury
Nummer i serien:
4
En søster som aldri ga opp ... en kjærlighet som lokker ham hjem...En fortelling om nytt håp - og om behovet for kjærlighet og tilhørighet.
Katy Hart reiser til Los Angeles for å vitne i rettssaken mot en knivstikkende Dayne Matthews-fan, som forsøkte å drepe henne. Hun forfølges av paparazzi-fotografer, som etter hvert skjønner at hun er den mystiske kvinnen som har figurert på bilder sammen med filmstjernen Dayne Matthews. Spenningen og presset blir nesten uutholdelig når Katy og Dayne prøver å få tid for seg selv midt i galskapen. Daynes berømmelse og det som følger med den, overbeviser Katy om at en fremtid sammen med ham er så og si en umulighet. 

Mens rettsaken går mot slutten, leter Dayne etter svar som tilsynelatende ikke finnes. Det er ikke før han får snakket med barndomsvennen sin at han innser sitt desperate behov for visdom og veiledning. Hans søken fører ham til slutt til en ensom strand, der Gud gjør fremtiden like klar for Dayne som vannet i Cancun. Men kan han leve med den avgjørelsen Gud viser ham at han må ta?

Landon og Ashley Baxter Blake nyter de lykkeligste dagene i sitt liv sammen med Cole og sin nyfødte sønn. Men Ashley får ikke fred før hun finner sin eldste bror - den førstefødte av Baxter-søsknene. Hennes stadige spørsmål til faren, John Baxter, har så langt ikke ført noen steds hen. Så kommer nyheten som snur opp ned på alt, og som truer med å sette en hjerteskjærende stopper for letingen.