• Farlige bønner
  • Farlige bønner

Farlige bønner

Pris 279,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 199,00 995,00 Kjøp
ISBN:
9788230216910
År:
2023
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Craig Groeschel
Oversetter:
Karina Loka
Bønn beveger Guds hjerte, men noen bønner berører Ham mer enn andre. Han ønsker mer for oss enn en beskjeden tro og halvhjertede bordbønner før middag. Han har kalt deg til å leve modig og frimodig – ikke bare komfortabelt.

Farlige bønner vil vise deg hvordan du kan be slik at sjelen din ransakes, vanene dine brytes og du sendes ut på en reise med det kallet Gud har for deg. Men du er herved advart: Hvis du er fornøyd med det som er enkelt og ikke har noe imot å stå på sidelinjen, er ikke denne boken noe for deg. Du kommer til å bli utfordret. Du kommer til å bli testet. Du kommer til å bli drevet til å ta et langt og grundig blikk på ditt eget hjerte.

Du vil bli inspirert til å be djervt – med kraft og ild. Du vil se hvordan du kan bytte ut ineffektive bønner og lunken tro med ærlige, vågale bønner som driver deg til nye nivåer av glød og glede – og leder deg inn i en dypere tro. Du vil oppdage hemmeligheten bak det å overvinne frykt for tap, avvisning, nederlag og det ukjente, samt ta imot velsignelsene Gud har for deg.

Du vil få det motet du trenger for å be farlige bønner.
«Det å bevege seg fra komfortable bønner til frimodige og trosfylte bønner, er ikke noe som skjer automatisk. Jeg elsker måten Craig underviser oss, driver oss videre og viser hvordan man kan få det bønnelivet vi alltid har ønsket oss. Det handler ikke om alltid å få det vi vil. Det handler om å vokse nærmere Guds hjerte og virkelig stole på Ham uansett hva som skjer i livet.»
– Lysa TerKeurst, New York Times bestselgende forfatter, leder av Proverbs 31 Ministries
 
«Det var aldri meningen at kristenlivet skulle være forutsigbart og trygt. Men altfor ofte velger vi komfort framfor risiko, og i prosessen mister vi hensikten vår. Pastor Craig utfordrer oss til å satse alt på Gud og bygge troen på et uforutsigbart liv mens vi lever ut vår gudgitte hensikt.»
- Christine Caine, bestselgende forfatter, grunnlegger av A21 og Propel Women
 
«Denne boken vil utfordre deg til å bytte ut ditt stagnerte og trygge bønneliv med et som syder av fare og begeistring. Oppdag hvordan du kan be oppriktige og frimodige bønner, den typen farlige bønner som ikke bare forandrer hjerter, men også vår verden.»
– Lisa Bevere, New York Times bestselgende forfatter
 
«Craig Groeschel er overbevist om at bønnene våre må bli større. I denne boken forteller han oss hvorfor og hvordan. Hvis du tar til deg det han sier, har denne boken potensial til ikke bare radikalt å forvandle ditt syn på bønn, men også ditt syn på verden og på Guds aktivitet i vår verden. Tusen takk, Craig!»
– Andy Stanley, forfatter, kommunikator og grunnlegger av North Point Ministries
 
«Dette er ikke bare enda en hyggelig bok om bønn som vil gi deg skyldfølelse fordi du ikke ber mer. Nei, den handler om hva som skjer når vi ærlig og oppriktig snakker med en levende Gud. Og det kan på vakkert og underfullt vis være svært så farlig.»
– Judah Smith, forfatter, pastor