• Fjerde opptak

Fjerde opptak

Pris 198,00
Antall: stk
ISBN:
9788230209004
År:
2011
Sider:
407
Forfatter:
Karen Kingsbury
Nummer i serien:
4
Serietittel:
I filmens verden
Vi får et gjensyn med Baxterfamilien og leser om hvordan liv blir forandret i denne siste delen av serien «I filmens verden».
Filmskaperne Keith Ellison og Dayne Matthews klarer endelig å hale i land en kontrakt med landets unge, ledende filmstjerne, som har sagt ja til å spille hovedrollen i deres sist film Med vinger til å fly. Filmen passer Brandon Paul utmerket, men er han den rette til å spille i en slik film? Hans utagerende livsstil havner ofte i medias søkelys og utgjør en trussel for det filmskaperne ønsker skal være kjernebudskapet i fimen.

Helt siden første gang Brandon så Bailey Flanigans prøve filming,
visste han at dette var ei jente helt utenom det vanlige. Han er heller ikke i tvil om at han ville lykkes i å sjarmere henne i senk. Vil Brandon komme til å skape splid mellom Bailey og Cody? Eller er kjærligheten deres så sterk at den tåler enhver påkjenning fra familie og berømmelse?

Kan Gud gjøre under som publikum kanskje aldri fullt ut fatter?
Og vil Keith og Dayne få oppleve det mirakelet som de har bedt om? Vi får et gjensyn med Baxterfamilien og leser om hvordan liv blir forandret i denne siste delen av serien «I filmens verden».