• Flavia – i dødsskyggens dal

Flavia – i dødsskyggens dal

Pris 199,00 19900 249,00 24900
Antall: stk
ISBN:
9788230216330
År:
2022
Innbinding:
Storpocket
Forfatter:
Flavia Perez & Joel Sjöberg
Flavia Perez vokste opp i en svensk forstad, men hjemme var familielivet langt fra normalt. Da faren hennes ble idømt en lang fengselsstraff og utvist fra Sverige på livstid, orket ikke moren hennes å leve lenger. Flavia ble motvillig kastet inn i et hjerteskjærende drama, og som tenåring ble hun nødt til å flykte til Uruguay.
Flavias livsreise er full av dramatiske vendinger. Fra Jordbro til Montevideo og videre til Barcelona og Punta del Este pågikk en jakt etter kjærlighet og bekreftelse. Samtidig var det også en flukt fra kaos.

Med en ukuelig styrke gjenoppbygde Flavia livet – gang på gang. Og hun oppdaget at selv i livets mørkeste øyeblikk, var hun sett og elsket av Gud.

Flavia – i dødsskyggens dal er en personlig beretning som skildrer hvordan en kvinne ble påvirket av de tungt kriminelle mennene i hennes nærhet. Men det er også en beretning om å få oppleve og dele videre en kjærlighet og frihet som er sterkere enn hat og tykke fengselsmurer. 
Tilbakemelding fra leser:

«Kjempespennende og nesten så jeg ikke kunne tro alt var sant!! Gangsterdatter, rømme fra barnevern, og storebror som underholdt søsknene på kriminelt tyvgods …Må bare leses!» – Liv Livendahl