• Flukten til frihet
  • Flukten til frihet

Flukten til frihet

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230215128
År:
2019
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Annahita Parsan & Craig Borlase

En rystende historie om en kvinne på flukt, en mirakuløs redning – og et nytt liv!

Annahita Parsan ble født i en muslimsk familie i Iran og vokste opp med et nøkternt mål om å finne seg en god ektemann, få barn og bidra til å gjøre verden litt bedre. Som atten år gammel kone og mor ble hun brått og uventet enke. I årene etterpå var hun fanget i et vondt ekteskap fylt av misbruk. Flukten til frihet er den utrolige, sanne historien om Annahitas reise fra misbruk og undertrykkelse til håp og et livsforvandlende møte med Jesus.

Hun flyktet over fjellene fra Iran til Tyrkia, hvor hun i månedsvis satt i fengsel før hun på mirakuløst vis ble løslatt og flyktet videre til Europa. Som leder i en menighet i Sverige har hun fått være med på å døpe hundretalls tidligere muslimer og være vitne til Guds kraftfulle gjerninger blant dem som har flyktet fra islam.

«Annahita Parsan forteller en utrolig, inspirerende og gripende historie om sin reise til en trofast Frelser. Du kommer ikke til å kunne fatte alt hun har måttet holde ut, og du vil ikke klare å legge fra deg boken når du først har begynt å lese. Denne historien gir oss et nytt perspektiv på den flyktningkrisen vi står overfor i dag.»
– E. Andrew Mayo, leder for Medical Benevolence Foundation

«Denne heltemodige flyktningens forferdelige vanskeligheter vil vende hjertet ditt mot de nedbrutte og bortkomne. Ja, du vil krympe deg av de harde realitetene i et liv som er herjet av tragedier – men du vil også komme nærmere det livet som er gjenopprettet av den Gud som viser sin styrke gjennom menneskers svakhet. Du vil ganske enkelt ikke lenger være i stand til å betrakte flyktningkrisen gjennom den overfladiske statistikerens  briller. Samtidig vil du glede deg over hvor bevisst og målrettet Frelseren velger å gripe inn mot menneskelig brutalitet. En kilde til inspirasjon.»
– Benjamin K. Homan, leder av Langham Partnership

«Fantastisk å lese Flukten til frihet. Jeg ber om at mange flere muslimer vil feste blikket på Jesus, slik Annahita Parsan har gjort. De vil oppdage at Gud er kjærlighet. Takk Gud for ikke-vestlige teologer som Annahita. Det er mer å oppdage av Guds kjærlighet og storhet, og kristne som leser Bibelen med øynene til en fra Midtøsten, kan gi et unikt bidrag. Ikke stopp nå, Annahita. Jeg er sikker på at du har en bok til i deg som vil opphøye Gud og bli til velsignelse for oss, slik denne har blitt det.»
– Bob Bincoe, Ph.D., leder av Frontiers USA og forfatteren bak Ethnic Realities and the Church