• Fra uminnelige tider

Fra uminnelige tider

Pris 349,00
Antall: stk
År:
2023
Innbinding:
Storpocket
Forfatter:
Joan Peters

Fra uminnelige tider inneholder et vell av informasjon som vil hjelpe deg til bedre å forstå det historiske forholdet mellom arabere og jøder i Midtøsten, og den langvarige kampen om landområdet Israel.

«Fra uminnelige tider er imponerende, informativ og fengslende. Alle som er interessert i arabisk-israelske spørsmål, vil ha nytte av Joan Peters’ innsikt og analyse.»
– Elie Wiesel,  forfatter, filosof, politisk aktivist og mottaker av Nobels fredspris

«Leserne vil ikke bare komme til å revurdere sitt syn på Midtøstens flyktningproblem, men også se i hvilken grad propaganda svelges rått i mangel på informasjon.»
– Los Angeles Times

«En fenglsende, grundig etterforsket og dokumentert redegjørelse av forholdet mellom arabere og jøder i Midtøsten fra uminnelige tider. Boken knuser på en fascinerende måte de hardnakkede mytene om nåtidens begreper om et arabisk hjemland som baserer sitt krav på eldgamle røtter i Vest-Palestina. Det er en spennende historie, og av stor betydning for alle som er opptatt av Midtøstens skjebne.»
– Angier Biddle Duke, tidligere ambassadør i Marokko

«Med besluttsomhet, strålende detektivarbeid og tålmodighet, har Peters klart å legge et fundament av saklighet, forskning og forpliktelse til sannheten.»
– Toronto Star