• Fra bånn kan det bare gå en vei... oppover

Fra bånn kan det bare gå en vei... oppover

Pris 149,00 14900 298,00 29800
Antall: stk
ISBN:
9788230210215
År:
2013
Sider:
220
Forfatter:
Pattie Mallette (Justin Biebers mor)
Originalens tittel:
Nowhere but up
Det kan hende at du bare kjenner henne som mammaen til Justin Bieber, men Pattie Mallette har selv en utrolig livshistorie. Historien hennes vil inspirere deg til å tro at alt som er ødelagt kan bli gjort helt igjen, at ingen saker er tapt, og at det finnes håp også der hvor alt er som mørkest.
"Uansett om du er en alenemor, en rusmisbruker, eller et overgrepsoffer ... om du er på randen av konkurs eller nær ved å bli skilt ... om du befinner deg i en dysfunksjonell familie eller kommer fra et ødelagt hjem ... om du kjemper mot depresjon eller sliter med angst ... om du lever i frykt eller gjemmer deg på grunn av skam ... om du har blitt forlatt, avvist eller oversett – så finnes det håp. Det spiller ingen rolle hvor du befinner deg i dag – hvor ødelagt, skadet, såret eller skamfull du er. Hvis Gud kan hjelpe meg å finne veien oppover, så lover jeg at Han kan gjøre det samme for deg."

PATTIE MALLETTE er mer enn bare moren til en verdensberømt popmusikksensasjon. Pattie trår på stier ikke mange får oppleve, idet hun veileder sin sønn som forelder gjennom den uforutsigbare reisen i berømmelsens verden. Som en ung kvinne og alenemor kjempet hun hardt for å reise seg over sin smertefulle fortid preget av overgrep, skam og fattigdom.

Pattie håper at hun gjennom sin historie kan oppmuntre ungdommer i vanskelige situasjoner, alenemødre som sliter, og alle som har et knust hjerte.

Med forord av Justin Bieber.

A.J. GREGORY er en dyktig forfatter som har samarbeidet med fascinerende høytprofilerte personer om nesten tjue bøker. Hun har også skrevet bøkene Silent Savior og Messy Faith.