• Fra dypet av mitt hjerte E-bok

Fra dypet av mitt hjerte E-bok

Pris 129,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230204733
År:
2007
Sider:
300
Forfatter:
Robin McGraw
Du har sett henne på fjernsyn sammen med sin mann, Dr. Phil, men nå er det på tide med en åpenhjertig prat med Robin McGraw.
“Jeg har et oppdrag, og det er å gjøre deg begeistret for livet. Og la meg si det med én gang – jeg er begeistret, ikke bare for å være kvinne, men for å være hustru og mor, for å ha ansvar for hjemmet mitt og for å ta fatt på en ny karriere som forfatter i en alder av femtito år. Aller mest håper jeg at det jeg fyller disse sidene med, skal inspirere og hjelpe deg og andre kvinner ved å gi deg et ærlig innblikk i hvem jeg er: Hvordan jeg har levd mitt liv, hvilke problemer jeg har møtt, hvilke avgjørelser jeg har tatt, og hvorfor jeg tok dem. 

Reisen har ikke alltid vært lett, og det har så visst ikke alltid vært morsomt, og jeg har hatt en hel del skuffelser underveis. Jeg tror jeg er klokere i dag enn jeg var i går, og jeg vet at jeg er en hel del klokere enn jeg var for ti, tjue eller tretti år siden. Jeg er klok nok til å sette pris på de erfaringene jeg har gjort i løpet av det halve århundre jeg har levd her i verden, og jeg vet at de erfaringene som har fått betydning, er et resultat av de avgjørelsene jeg har tatt. Jeg vet også at mange ikke er klar over at de må ta avgjørelser, at de må ta kontroll over det som hender i deres liv. Friheten til å velge hvordan vi lever, er en av de største gavene vi har fått, og det er dette jeg vil snakke om i denne boken.” – Robin McGraw