• Fredens havn - Andaktsbok

Fredens havn - Andaktsbok

Pris 149,00 298,00
Antall: stk
ISBN:
9788230204511
År:
2009
Sider:
370
Forfatter:
Oddvar Schjølberg
En vakker bok i farger, med flotte fotografier, andakter, bibelord og gullkorn for hver eneste dag i året.
Livet kan by på mange utfordringer, noe også Oddvar Schjølberg har fått føle på kroppen. Men gjennom alle sine oppturer og nedturer har han fått oppleve hvordan Herren og Hans nåde har vært med, og har ført ham styrket gjennom alt. Gjennom sine personlige historier og refleksjoner, gir Oddvar Schjølberg oss oppmuntring og inspirasjon for hver dag i året. Her finner du næring for sjelen og trøst for hjertet – og ny nåde. La disse andaktene bli til velsignelse, ettertanke og frelse, og finn hvile i Fredens havn.

"Mitt håp er at det som er skrevet her, kan bli til hjelp for deg. Både du som lykkes, du som har det bra, og du som opplever livets vrangside. Alt i denne boken er et resultat av en prosess i livet mitt. En prosess som gjør at jeg fortsatt befinner meg i livets klasserom der jeg vokser og lærer.Allerede fra starten sto det klart for meg at min inntekt av denne boken skulle gis til Evangeliesenteret og det verdifulle arbeidet de utfører blant de utslåtte i samfunnet vårt."
– Oddvar Schjølberg, journalist og forfatter  

Overskuddet fra salget av denne boken går til Evangeliesenterets arbeid.
«Andaktene i Fredens havn gjør deg glad, salig og lykkelig over å være et av Guds barn. Enten det er til din personlige andaktsstund, eller for opplesning i en gruppe eller forening, vil de formidle den sinnsro og dype tilfredsstillelse som tittelen bærer bud om! Anbefales!»
– Svein Andersen, forfatter og forlagssjef