• Mitt evige håp – Frelsen

Mitt evige håp – Frelsen

Pris 199,00 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788230211533
År:
2014
Sider:
26
Forfatter:
Billy Graham
Oversetter:
Tomas Øvergaard
Originalens tittel:
The reason for my hope

Hvilket ord i verden er mest fylt av håp? For Billy Graham (1918–2018) var det ordet 'frelse'! Frelse fra hva? Fra vårt eget selviske og destruktive ego. Fra alt rotet vi bringer oss selv opp i. Fra synden som har hjemsøkt verden helt fra tidenes begynnelse og ondskapen som trekker oss ned hver eneste dag.

Fra kulturens blendverk som forblinder våre øyne slik at vi ikke er i stand til å se Guds frelsesbudskap. Fra helvete som så mange mennesker ikke tror på. Hvis vi tror at vi ikke har behov for å bli frelst, lurer vi oss selv. Dersom vi tror at vi kan heve oss over frelsen, undervurderer vi Gud. Hvis vi ganske enkelt ikke vil tenke på frelsen, setter vi oss selv i evig fare.

I en alder av femognitti år proklamerer Billy Graham Guds evangelium med besluttsomhet og dyp medfølelse. Det er det samme budskap han har forkynt gjennom mer enn sytti år. Og i denne boken vil du få se at dette budskapet er livsviktig, fylt som det er av håp for fremtiden. Gjennom sin tydelige advarsel om tidens tegn, tenner han samtidig et håpets lys – om Jesus, Frelseren som snart kommer igjen for å hente sine barn!

«Et lite avsnitt av Billy Grahams bok er nok til at hårene reiser seg på ryggen! Velskrevet, profetisk og tidløst maler han evighetens realiteter, og tenner håp for alle som har feilet – og for en verden på kanten av stupet! ANBEFALES!» 

– Svein E. Andersen, forfatter og forlagssjef

BILLY GRAHAM er berømt over hele verden som evangelist, forkynner og forfatter, men om seg selv sier han gjerne at han er ydmyk over å ha blitt kalt av Gud til trofast å proklamere det største budskap verden noen gang har fått høre: Jesus Kristus kom til jorden for å bringe håp og frelse til en fortapt og døende verden. Millioner har hørt ham og lest de klassiske bøkene hans, blant annet:

Fred med Gud (Ansgar Forlag 1954)
Engler: Guds hemmelige agenter (Athenum Forlag 1995)
Livsreisen: en håndbok på veien (Hermon Forlag 2007)
Min hjelp kommer fra Herren (Hermon Forlag 2008)
Håp for urolige hjerter (Hermon Forlag 2009)
Snart er jeg hjemme (Hermon Forlag 2012)

 

«Like aktuell som før er han, i sin nye bok.» – Finn Jarle Sæle, Ansvarlig redaktør Norge iDag (06-2014)

«Boka er velskrevet, evangelisk, direkte og utfordrende. Graham våger å sette navn på syndene i dagens samfunn og peker på den eneste løsningen i Jesu blod. (...) Hele forkynnelsen ånder av en dyp, forankret tillit til Guds Ord. Derfor er det trygt å følge forfatteren gjennom de forskjellige temaer.(...) Boka gir stadfestelse i troen for troens folk og den kan gjerne legges i hånden på søkende mennesker.»
– Kjell Dhalene, i Utsyn (16.05.2014)