• Fullfør løpet

Fullfør løpet

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230215449
År:
2020
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Bobbie Houston

Bobbie Houston henter fram visdom fra 40 år i Guds rikes tjeneste, og hjelper kvinner å oppdage sin unike hensikt og sitt guddommelige kall. Hun deler sannheter og erfaringer som har hjulpet henne og ektemannen, Brian Houston, å holde kursen, være bevisst og fokusert på stien som ligger foran dem.

Gud kaller alle kvinner til et eller annet nivå av lederskap. Men det å våge å se på seg selv som en leder, oppdage hva du er skapt til å gjøre og samtidig navigere ditt unike livsløp, kan være utfordrende.

Breddfull av personlige historier, gode råd og lederstrategier for kvinner, vil denne boken utfordre deg til å frigjøre ditt gudgitte potensiale og til å være en leder – i små eller store sammenhenger – med selvtillit, verdighet og nåde.

«Det er mange som kan stå på en plattform eller beundres på avstand, men det er utholdenheten og ærligheten omkring livet både foran og bak kulissene som gjør Bobbie til det unike forbildet hun er for meg og så mange andre. Hennes varme og sjenerøse hjerte er også det som gir tyngde til alt det hun utfordrer oss på.

I vår tid kan vi av og til se opp til våre helter i en søken etter raske resultater eller i forsøk på imitere det vi ser i det ytre. Denne boken handler ikke om noe slikt, men om det som vår generasjon virkelig behøver: Om å stå fast, om det å ha røtter i Gud, om å ikke rokkes frem og tilbake med sesongene, følelsene og omstendighetene - men i stedet utvikle karakter og lære seg å stole på Gud.

Bobbies beskrivelse av dette er en nydelig blanding av usminkede og ærlige erfaringer, men også et himmelfokus og Jesusfokus som gir håp til alle. Jeg er så takknemlig for at vi har forbilder som Bobbie i en tid som denne!»

– Katrine Åleskjær, pastor i OKS

«Livet er en reise full av muligheter, utfordringer, skuffelser og seire. Vi har alle et løp vi skal fullføre. Gjennom en vennlig, omsorgsfull og poetisk kommunikasjonsform, byr Bobbie Houston på seg selv i denne boken og gir oss inspirerende og nyttige råd for hvordan vi kan navigere livets mange opp- og nedturer, slik at vi kan fullføre løpet. Les boken og bli inspirert til å fullføre ditt løp med styrke, uansett hva du møter.»
– Brit Krogedal, pastor i Hillsong Church

«Boken Fullfør løpet vil berøre ditt hjerte og oppmuntre deg til å bygge en sterk og urokkelig tro, ansikt til ansikt med motstand og vanskeligheter.»
– Kay og Rick Warren, bestselgende forfattere, og grunnleggere av Saddleback Church