• Genesis-gåtene

Genesis-gåtene

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
978823021075
År:
2013
Sider:
400
Forfatter:
Kåre Skuland
En Oxford-professor i biokjemi er på bryllupsreise i Egypt med sin vakre, sørafrikanske kone da de brått og uventet kastes inn i et dødelig drama og i tillegg blir anklaget for mord.
De legger ut på en halsbrekkende flukt, hvor de samtidig må løse urgamle mysterier og gåter for å hindre tidenes kanskje største arkeologiske funn fra å gå tapt – et funn som er så sensasjonelt og sjokkerende at det kan endre menneskehetens skjebne.

De store verdensreligioners grunnfjell, anerkjent vitenskap og selve historiens gang står på spill i denne thrilleren når lenge bortglemte sannheter og nedtegnelser fra de eldgamle sivilisasjoner i det nære Østen, blir avdekket.

Vil professoren kunne overvinne sin frykt og bekjempe de nådeløse fiendene og det korrupte politiet som jager ham og hans kone?

KÅRE SKULAND er utdannet sivilingeniør og diplomøkonom, og arbeider til daglig som pastor. Han er gift og har fire barn. Han har en rekke musikkutgivelser og barneforestillinger bak seg. Hans første krimroman
Den svakeste dør fikk gode kritikker i både profan og kristen presse.
"Genesis-gåtene er ein god spenningsroman med både farlege eventyr, forfølgingar, mord og korrupsjon som viktige ingrediensar, og det er lett å bli riven med i forteljinga."
– Kjell Aage Nielsen, Utsyn 14.06.2013