• Gi meg en tro som tåler livet

Gi meg en tro som tåler livet

Pris 299,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 199,00 995,00 Kjøp
ISBN:
9788230215166
År:
2019
Innbinding:
Stivperm
Språk:
Bokmål
Forfatter:
David Østby

Gi meg en tro som tåler livet inspirerer til å lære Gud å kjenne og i trygghet stole på Ham i alt.

En slik tro, vel forankret i Bibelens løfter og bekreftet av menneskers vitnesbyrd, er det forfatteren ønsker å gi videre til oss. Han deler raust også fra eget liv og oppmuntrer til en trygg og modig tro.

«Jeg er så begeistret for denne boken! Er det noe vi trenger i dag, så er det ord som hjelper oss å holde troen levende.»
– Anne Gustavsen, ansvarlig redaktør og daglig leder i Korsets Seier

«Det er blitt ei varm bok. Østby skriver sjelesørgerisk og trøstende til den som strever med å leve et seirende kristenliv. Han slår ikke av på bibelske sannheter og formaninger til å leve rent og rett, men han har et nådig blikk og forkynner hele veien Kristus som vår frelser og bror, som har fullført frelsesverket for oss. Ved troen på Jesus blir vi frelst, uansett bakgrunn og livshistorie. Denne troen er det som tåler livet.»
– Bård Hauge, avisen Dagen, 19.09.19

«I dag er det mye ullen forkynnelse – David Østby er tydelig, men også kjærlighetsfull og innbydende, akkurat slik Jesus og evangeliene er.»
– 
Terje Berg, pastor og skribent

«Å kunne sette ord på en tro som tåler livet, er utfordrende, men etter å ha lest boken til bestefar er jeg både forberedt på hva livet kan bringe, og samtidig mer moden og trygg i min tro.»
– Henriette, barnebarn

«Her får du en dyrebar skatt! Med levende tro bygger David Østby håp hos leserne, uansett hvor du befinner deg i livet. Han løfter også fram mennesker som gjennom prøvelser har funnet trøst og styrke ved troen på Jesus.»
– 
Arne Pedersen, programansvarlig på Visjon Norge