• Gjeng

Gjeng

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230214053
År:
2017
Innbinding:
Heftet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Norunn Kvamme Bakkebø & Ingvild Simonnes

Som kristne foreldre ønsker vi å se barna våre utvikle en sterk og solid tro på Jesus Kristus. Så lenge barna er små, er det vi foreldre som i stor grad gir dem referanserammene for livet. Etter hvert som de blir større, er det mange og mye som påvirker dem. Utfordringen blir da hvordan vi best kan legge til rette for at barna våre kan fortsette å utvikle sitt forhold til Gud.

I IMI-kirken har man derfor utviklet et opplegg – GJENG – beregnet på barn fra tiårsalderen og oppover. Dette har gjennom nærmere tjue år vist seg å fungere svært godt for både barn og foreldre. Gjennom GJENG får barna mulighet til å utvikle gode vennskap med andre barn på samme alder som har samme tro, og foreldrene får mulighet til å dele av sin tro med egne og andres barn og slik være gode rollemodeller – gode åndelige mødre og fedre.

I denne brukermanualen finner du alt du trenger for å starte GJENG der du er. Lykke til!

«Jeg er så utrolig takknemlige for at vi er en del av en menighet som er opptatt av å gi det beste til alle generasjoner! Gjengkonseptet er ikke bare en god aktivitet for barna, men her skjer disippelgjøring på en morsom og aktiv måte, som inkluderer og istandsetter foreldre til å gi sin åndelige arv videre til sine barn og venner av sine barn. Et enkelt og genialt verktøy, som krever lite ressurser og er lett å overføre til både store og små fellesskap, i større byer eller mindre tettsteder. Gjengfellesskapene er i høyeste grad misjonale og en av hovedgrunnene til at konfirmantarbeidet og ungdomsarbeidet vil lykkes.»
– Geir Loftesnes, leder av Join (IMI-kirkens ungdomsarbeid)

«Gjennom en rekke år har gjengene vært et sted hvor barna i vår menighet får erfare at vennskap og fellesskap med hverandre blir et fundament for vennskap og fellesskap med Jesus. I denne boka finner du ikke først og fremst spennende ideer, men velprøvde redskap som over mange år har bygd tro inn i barns liv. Anbefales!»
– Egil Elling Ellingsen, pastor i IMI-kirken