• Nicky Cruz Gjenglederen

Nicky Cruz Gjenglederen

Pris 99,00 9900 199,00 19900
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
10 49,00 490,00 Kjøp
ISBN:
9788230211656
År:
2014
Forfatter:
Nicky Cruz
"En forbløffende og spennende historie!" – Billy Graham
"En ny generasjon trenger dette budskapet" – David Wilkerson
Kanskje ga noen den til deg. Kanskje kjøpte du den. Kanskje holder du den bare i hånden mens du lurer på hva det handler om. Det er greit, det. Kom og bli med meg.

Men jeg advarer deg: Kanskje du er fanget i det samme marerittet jeg var i? Du vil bli fri om du følger meg. Sammen skal vi tre inn i den verden jeg var i. Ja, vi skal gå på gatene, kjenne lukten og føle
trykket og terroren. Men du må ikke komme fra gata for å føle at du er fanget, såret, misbrukt eller at ingen bryr seg om deg. Jeg vet hvordan du har det. Jeg kjenner smerten og håpløsheten. Men jeg kjenner kuren – og det kan du også! Du kan klare det. Mitt liv ble forvandlet og det kan også skje med deg!
– Nicky Cruz

En gang var han en del av problemet – nå forkynner han løsningen. Født av foreldre som var dypt inne i det okkulte, likner Nickys første minner om barndommen i Puerto Rico på et liv i helvete. Misbruk og neglisjering gjorde at Nicky ble en ukontrollerbar gutt full av hat. Som 15-åring vandret han rundt i New Yorks gater og fant sin første «familie» i en gjeng. Som den beryktede lederen for den voldelige Mau Mau gjengen herjet Nicky i New Yorks gater, hvor han «levde som et dyr, uten samvittighet, moral, hensikt og med ingen formening om rett og galt» for å si det med hans egne ord. Alt forandret seg da Nicky fant den ene personen som virkelig elsket ham – det forandret hele hans liv. Nå reiser han rundt i hele verden med budskap om håp.

Nicky Cruz har nådd tusenvis av gjengmedlemmer og gatebarn over hele verden ved å fortelle om sine egne erfaringer. Dette vitnesbyrdet vil gi deg ny forståelse av Guds kjærlighet til alle mennesker.