• Gjennom alt
  • Gjennom alt

Gjennom alt

Pris 249,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 169,00 845,00 Kjøp
ISBN:
9788230216927
År:
2023
Innbinding:
Mykbind
Sider:
164
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Camilla Olsson
Oversetter:
Karina Loka«Camilla deler en sterk og personlig fortelling fra eget liv, som gir oss håp om at uansett hva vi møter er Gud der med sin nåde og styrke til å bære oss gjennom. Camilla skriver ærlig og levende. Hennes mot og tillit til Gud er til inspirasjon for alle som enten står i krevende tider, eller som står foran muligheter der de trenger tro til å stole på Gud. Takk Camilla for at du deler din fortelling med oss alle.»

– Gina Gjerme, Salt Bergenskirken

Bak vakre fasader og smil er mange personer rammet av psykisk uhelse. De plages av panikkangst, depresjon, stress, uro, søvnproblemer og utmattelse. Og det er ikke bare folk utenfor kirkens verden som rammes. Hvordan er det å være kristen og kjempe med psykisk uhelse i et miljø der det finnes en forventning om at man skal leve et enkelt og problemfritt liv?

Camilla Olsson vet det. Hun fikk angstanfall som ung, nygift lærerstudent. Anfallene gjorde henne handlingslammet og fikk henne både til å unngå å være alene og til å unngå å vise seg ute blant folk. Den psykiske uhelsen preget hele tilværelsen, og håpløsheten var påtrengende. 

Camilla og mannen hennes, Anders, kastet seg på Jesus og begynte å vandre på bønnens vei. Reisen var tøff og smertefull, men samtidig lærerik og gjenopprettende.

Camilla lærte Gud å kjenne som sin Far, Jesus som smertenes mann og Den Hellige Ånd som sin hjelper. Med Guds hånd i sin møter hun i dag livets utfordringer som kone, mamma, pastor og forkynner i et til tider hektisk arbeid for Guds rike, der hun både har gode dager og mindre gode dager.

Denne boken vil endre ditt bilde av hvordan det er å leve med angst. Bokens budskap er at det er mulig å finne mening og oppleve stor livskvalitet selv om sjelen kjemper. Camilla Olsson ønsker å bryte skammen og tausheten som finnes omkring det at kristne ledere og pastorer kan gå gjennom perioder med psykisk uhelse.

Åpent og ærlig, med mange historier og en god dose humor, oppfordrer hun leseren til å omfavne prosessene som livet iblant tvinger oss inn i, samt å våge å stole på at Gud er god og nådefull mot sine barn.

Camilla Olsson er pastor i menigheten Arken i Vänarmo sammen med sin mann, Anders. De har tidligere ledet sterkt voksende menigheter i Höör og Gøteborg. Camilla Olsson er utdannet lærer i svensk og religion og er også  en ettertraktet forkynner og menighetsbygger. I mange år drev hun et voksende kvinnenettverk i Gøteborg. Som lovsangspastor har hun vært initiativtager til flere lovsangsproduksjoner og har selv skrevet mange lovsanger. Hun er også skribent i avisen Världen idag. Dette er hennes 
debutbok.
«Denne må du bare lese, altså! Camilla tar opp en ting som for mange kan virke skummelt, men som er mer utbredt enn vi tror – også i kirka vår.  Hun har selv levd med panikkangst, uro, søvnproblemer og utmattelse. Camilla var redd for å være alene og unngikk å vise seg ute blant folk. Hun var i perioder helt handlingslammet. Camilla er et forbilledlig eksempel på hvordan man kan gå bønnens vei og leve med Jesus i gode og mindre gode dager.»
– Katrine Åleskjær, Oslo Kristne Senter

«Takk, Camilla, for at du løfter fram dette viktige temaet, og for din brutale ærlighet som er en direkte oppfyllelse av Jesu befaling om at vi skal elske vår neste slik vi elsker oss selv. Denne viktige boken kommer til å bli til stor nytte!» – Sebastian Stakset, artist, forfatter og evangelist

«Gjennom alt er en ærlig og gripende bok som våger å snakke om livet slik det virkelig er. Jeg har personlig sett Camilla leve ut prinsippene i denne boken gjennom ulike livsfaser, og jeg vet at det hun deler, kommer til å hjelpe mange.»
– Lina Nielsen, pastor i Hillsong church, sverige

Camilla Olsson har gjennom mange år vært en av mine beste venner. I denne boken forteller hun på troverdig, transparent og ekte vis, men også med glimt i øyet, om hvordan livet med å bygge en menighet og en familie egentlig har vært for henne. Boken er personlig, viktig og rett inn i tiden.
Uansett hvor du befinner deg i livet, kommer denne boken garantert til å hjelpe deg framover. Vi går alle gjennom faser og situasjoner som prøver å få oss til å gi opp, men akkurat som Camilla skriver her, leder og hjelper Gud oss «gjennom alt». Takk, Camilla, for at du går foran og skriver denne boken! Forbilledlig! Boken anbefales varmt.»
– Ulrica Stenstrand, pastor i Lifecenter Church, Sverige

«Camilla er en nær venn og kristenleder jeg setter svært høyt! Gjennom alt tar oss med på en fascinerende reise gjennom hennes liv. Hun deler ikke bare fra livets beste øyeblikk – hun tar oss også med ned i de dype dalene. Hun deler befriende ærlig om hvordan både angst og sårbarhet nærmest har lammet henne. Samtidig som hun deler så ærlig fra livet er denne boken et sterkt vitnesbyrd om at HERREN er hundre prosent god, og at Jesus alltid leder den som tillater seg selv å bli ledet – GJENNOM og ut på andre siden. Med både Josef, Ester og Peter med flere som veivisere hører vi et klokkeklart budskap om at vår Gud til og med kan bruke vår sårbarhet til å forvandle oss slik at vi blir mer lik Jesus!»
– Hans Weichbrot, prest og inspirator