• Glimt av evigheten

Glimt av evigheten

Pris 199,00 19900 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788230213995
År:
2017
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
John Burke

Alle ønsker vi oss et godt liv her og nå. Likevel er det ikke til å unngå at tanken på hva som skjer etter dette livet – etter døden – til tider streifer de fleste av oss. 

 

 

I denne boken tar forfatter John Burke for seg ett hundre fengslende historier om nær-døden-opplevelser og sammenligner dem med hva Bibelen sier om noen av de spørsmålene vi ofte stiller oss om Himmelen: Kommer jeg til å være meg selv? Kommer jeg til å se kjente og kjære? Hvordan ser Himmelen ut? Hvordan er Gud? Hva skal vi gjøre der hele tiden? Hva med barn og kjæledyr?

John Burke har brukt flere tiår på å studere disse historiene. Du finner både fantastiske historier fra Himmelen og fryktelige historier fra helvete. Selv om ikke hver eneste detalj i nær-døden-opplevelsene kan forstås utfra Skriften, viser Burke hvordan de felles erfaringene som tusener av overlevende, deriblant leger, professorer, banksjefer – og folk i alle aldre og fra alle kulturer – har gjort, peker mot det fascinerende bildet av Himmelen som Bibelen gir løfte om.

Denne boken vil for alltid forandre ditt syn på det livet som skal komme, og på hvordan du lever livet ditt i dag.

«En bok med historier fra mennesker som beviselig har vært forbi dødens terskel, eller svært nær den. De skildrer Himmelen og et alternativt bestemmelsessted så levende at ingen menneskesjel kan forbli uberørt! En trosstyrkende samling av livshistorier for deg og meg som allerede tror, og en øyneåpner for søkende og tvilende venner! ANBEFALES!»

– Svein Andersen, forlagssjef