• Godhetseffekten

Godhetseffekten

Pris 249,00
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230215159
År:
2019
Innbinding:
Pocket
Sider:
144
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Egil Elling Ellingsen

Godhetseffekten handler om betydningen av de små tingene gjort i kjærlighet. Magien som oppstår når du våger deg nærmere mennesker.

Boken er en kombinasjon av gode historier fra helt vanlige/uvanlige folk –og hva Bibelen sier om godhet.

 

«Jorden er full av Herrens godhet.»

Salme 33,5

Dette vakre, tidløse bibelordet fra Salme 33 er rammen rundt Godhetseffekten, en inspirasjon til alle Guds barn, i alle kirker, bedehus og forsamlinger – om å la verden rundt oss bli berørt av den godheten vi selv har møtt hos Ham som er god.

Små, gode hverdagslige handlinger forandrer og forvandler hverdagen for både giveren og mottageren av plutselig, uforventet godhet! Du trenger ikke noe kall, eller noe spesiell utdannelse eller utrustning – alle kan være med og gjøre godt mot naboer og mennesker man møter.

Arbeidet som IMI-kirken og Godhet Norge igangsatte i 2012, har spredt seg til byer og bygder over det ganske land – og vokser og sprer seg fra år til år. Det handler om å se med nye øyne og både tenke og handle annerledes! Her får du en rekke historier om mennesker som har deltatt i planlagte godhetsuker, gode gjerninger gjort spontant og uten planlegging – og du kan lese om reaksjonene hos mottagerne av slik uventet godhet.

Bli inspirert, oppbygget og ta del i utfordringen du også!

Denne boken er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter bøkene, kan søke om statsstøtte til studiearbeid.
Les mer på www.k-stud.no eller ta kontakt på tlf. 23 08 14 70, eller post@k-stud.no.

«Jeg har akkurat lest boka. Den er herlig inspirerende. Jeg håper den skal påvirke meg og mange andre til å bli mer bevisst på å nytte små og større anledninger til å vise godhet!»
– Inger Lovise Djøseland