• Guds engler iblant oss

Guds engler iblant oss

Pris 79,00 7900 99,00 9900
Antall: stk
ISBN:
9788230213889
År:
2017
Innbinding:
Heftet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Chanelle Correia

Alle har vi en kreativ side, som vi gjør vel i å utforske. Vi er aldri for unge eller for gamle til å komme i kontakt med denne siden. Å være kreativ er også en form for rekreasjon, sier den anerkjente sørafrikanske kunstneren Chanelle Correia.

Hennes unike tegninger i fargeleggingsboken Guds engler iblant oss vil inspirere unge og gamle til å gjenoppdage tilfredstillelsen og gleden ved å sette farge på tilværelsen, bokstavelig talt. Mens du fargelegger Chanelles unike englebilder og slik skaper dine egne kunstverk, kan roen få senke seg og tankene dine få et pusterom fra utfordringene i en travel hverdag.

•  kun trykk på en side av arket

•  perforerte sider – lette og rive ut

•  snertent lommeformat som passer perfekt i vesken

Chanelle Correia har arbeidet fulltid som kunstner de ti siste årene. Hun  begynte med å male på lerret. Med tiden ble hun eier av et lite kunstgalleri.

Samtidig designet hun også kunstkort og en rekke dekortrykk for barnerom i tillegg til å skape en mengde veggbilder. Chanelle Correia har også utviklet en DVD-serie for å lære barn tegnekunsten, og hun underviser i kunstfag på småskoletrinnet. Navnet hennes er å finne på mer enn tusen kunstverk rundt om i hjem og på kontorer over hele verden. Chanelle Correia har tobarn og bor for tiden i Cape Town.