• Når din smerte møter Guds godhet
  • Når din smerte møter Guds godhet

Når din smerte møter Guds godhet

Pris 199,00 19900 279,00 27900
Antall: stk
ISBN:
9788230216460
År:
2022
Innbinding:
Storpocket
Sider:
240
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Real Talk Kim
Oversetter:
Charlotte Slåen
Som 36-åring måtte Kimberly Jones – kjent som Real Talk Kim – flytte hjem til foreldrene sine med to sønner og minstelønn. Bedriften og hjemmet var borte, og ekteskapet hadde gått i stykker. Hun sto overfor et valg: Skulle hun la omstendighetene definere framtiden, eller stole på Gud?
Dette førte Real Talk Kim ut på en personlig reise, der hun lot Gud forvandle smerten og kaoset til et vitnesbyrd om Guds godhet. Gjennom hennes historie kan du se hvordan Gud vil skape noe nytt, midt i det som ser helt håpløst ut, og hvordan enhver prøvelse er en mulighet til å vokse i troen.

Rykk opp relasjoner som påvirker deg negativt, ved roten. Luk ut fristelser, avhengighet av ulike slag, negative tanker og frykt. La Real Talk Kim hjelpe deg til å identifisere og beseire det som holder deg tilbake og hindrer deg i å komme videre – forbi smerten. Bruk verktøyene hun gir deg i denne boken, og begynn å tenke slik Gud tenker. Da vil du oppdage hvordan Han bruker din mørkeste tid til å sende deg inn i dine beste dager.

Kimberly Jones – kjent som Real Talk Kim – reiser verden rundt, og gjør det hun liker aller best: «Å elske mennesker tilbake til helhet.» Hun er mamma, pastor, bestselgende forfatter, entertainer og en som elsker Gud av hele sitt hjerte. Real Talk Kim er hovedpastor i Limitless Church i Fayetteville i Georgia. Med sin dyrekjøpte erfaring elsker hun å vise Guds barmhjertighet til dem som trenger det mest. Real Talk Kim har vært gjest på The Dr. Oz Show, Preachers of Atlanta, CNN, Nightline og en rekke radioprogrammer.
«I Når din smerte møter Guds godhet, utruster Kim Jones – Real Talk Kim – oss med en sunn bibelsk åpenbaring som vil hjelpe oss å legge fortiden bak oss og gripe fatt i alt som Gud har forutbestemt for oss. Pastor Kim er uten tvil en av de mest salvede og begavede stemmene i verden i dag. Denne boken vil ikke bare røre ved deg – den vil forvandle deg!»
– Samuel Rodriguez, Hovedpastor, New Season

«Kallenavnet til Kim Jones, Real Talk Kim, passer henne perfekt! Hennes forfriskende ærlighet om vonde opplevelser i fortiden – og hvordan hun nekter å legge skylden på andre – gir henne en autentisk stemme, spesielt når det kommer til relasjoner. Om vi endelig kunne overvinne selvet, ville vi ha sett alt det ufattelige gode som Gud ønsker å gjøre i oss og gjennom oss! Kim har skjønt det! Om hjertet ditt slår, er det en mening med livet ditt! Ikke gi opp!»
– Nicole Crank, Hovedpastor, FaithChurch.com

«Vi kommer ikke på noen andre kvinner som tjener Gud på sosiale medier på samme måte som denne – så dynamisk, frimodig uten å unnskylde seg. Pastor Kimberly Jones, Real Talk Kim, fikk raskt en anerkjent tjeneste, og nå har hun også tatt Instagram med storm, med sine dynamiske prekener og sterke oppdateringer. Energien og entusiasmen hennes over å dele sannheten uten omsvøp, har Gud brukt for å spre evangeliet og det nydelige budskapet om nåde. Millioner av mennesker over hele verden berøres. Vi elsker pastor Kim og er overbevist om at enhver bok hun legger energi ned i, vil være verdt å lese. Vi kommer til å være de første som kjøper dem.»
– Tyrese and Samantha Gibson 

«Noen skriver bøker fordi de har en idé. Real Talk Kim skrev denne fordi hun har et mandat. Det som ligger henne på hjertet, er å hjelpe deg forbi punktet hvor du føler deg fastlåst. Som et resultat av smertefulle, personlige opplevelser hun har gjennomgått, er hun kvalifisert på en unik måte, og hun er ikke redd for å vise deg arrene sine.

Som pastoren hennes da hun gikk gjennom en turbulent periode av livet, har jeg sett forvandlingen fra en usikker, ung kvinne til en sterk kvinne som er salvet av Gud. Med skarp innsikt og vinnende humor snakker Kim med autoritet og med Guds forsonende kjærlighet i sin nyeste bok. 

Som hennes åndelige far er jeg så stolt av henne og det dynamiske budskapet som rører hjertene til en hel generasjon. I en verden hvor vi omgis av fake news, er Kims bok et friskt pust. Når din smerte møter Guds godhet er transparent, forvandlende og aktuell.» 
– dr. Rod Parsley, Pastor og grunnlegger, World Harvest Church


«I Kims nye bok, Når din smerte møter Guds godhet, skriver denne min venn på en måte som er ærlig, ekte, relevant og avslørende! Dette er en praktisk bok som inspirerer og underviser for å vise hvordan man gjør smerte om til kraft! Hun har gjort det selv, og viser deg hvordan du kan gjøre det. Skaff deg boken, og la forvandlingen begynne!»
– Biskop Dale C. Bronner, DMin, Grunnlegger og hovedpastor, Word of Faith Family Worship Cathedral