• Guds overveldende nåde

Guds overveldende nåde

Pris 149,00 199,00
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230212547
År:
2015
Innbinding:
Stivperm
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Gary Chapman & Chris Fabry
Guds overveldende nåde er vanskelig å gripe – men blir lettere
å forstå gjennom historiene om Guds folk.


Gary Chapman og Chris Fabry søker i Skriften etter eksempler på Guds nåde i livet til dem som fikk plass i Jesu stamtavle. Det de finner, er imidlertid mennesker som deg og meg – med feil, svakheter og synd. Så nåde handler åpenbart ikke om å gjøre alt helt riktig. Det er en gave … en ufattelig gave gitt av Gud.

I denne boken vil du høre nåden kalle, du vil bryte ut i latter på grunn av nåden, ta til deg nåden og overstrømmes av den, og du vil bli kjent med den overveldende nåden som du får del av i Jesu kjærlighet.

Jesus var den eneste i historien som valgte sin mor, far, sine bestemødre og bestefedre, helt tilbake til tidenes begynnelse.

Så hvem valgte Han? Mennesker som var lydige mot Gud og viste stor tro? Syndfrie, perfekte mennesker som alltid gjorde det som var riktig? Det er lite trolig. Slike mennesker eksisterte selvfølgelig ikke.

Det fascinerende med disse historiene, er at de avslører noe mer enn desperate menneskers feiltrinn og dårskap. De forteller også om Guds hjerte. Jesu stamtavle er en lakmustest på Den allmektiges kjærlighet, barmhjertighet og tålmodighet overfor sitt folk.

Alle har hørt om nåde, men ikke alle forstår den. Ikke alle tar imot den – og enda færre lærer å gi den. Hva gjør du?

Studiespørsmålene til hvert kapittel kan være en hjelp, individuelt og i grupper, til å finne eksempler på overveldende nåde i Jesu stamtavle.
«Du vil undre deg på nytt over Guds ufortjente velvilje og forsoningens mirakel.»
–JERRY B. JENKINS, forfatter og eier av The Christian Writers Guild.