• Guds smugler – Broder Andreas

Guds smugler – Broder Andreas

Pris 299,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 199,00 995,00 Kjøp
10 149,00 1490,00 Kjøp
ISBN:
9788230215708
År:
2020
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Broder Andreas, John & Elizabeth Sherrill

GUDS SMUGLER er historien om Broder Andreas (1928–2022). En ganske alminnelig nederlender som smuglet millioner av bibler til land der kristne ikke hadde tilgang på Bibelen. Boka er solgt i over 10 millioner eksemplarer og oversatt til minst 35 språk, og den har engasjert og utfordret flere generasjoner til overgivelse og et radikalt liv med Gud. Nå foreligger den i ny, omarbeidet og illustrert utgave – til glede og utfordring for nye generasjoner.  

«Det er umulig å ikke la seg berøre av historien om Broder Andreas. Den er trostyrkende og inspirerende. Boka forteller at Gud kan gjøre det som virker umulig.»
– Andeas Nordli, leder for Ungdom i Oppdrag 

«Dette er en av de ti viktigste bøkene jeg har lest. Den har hatt avgjørende betydning for hvem jeg har blitt og hva jeg har gjort. Jeg har selv drevet med bibelsmugling til Kina, og kristen litteratur er mitt livskall.»
– Svein Andersen, tidligere bibelsmugler, nå lagerassistent og forlagssjef i Hermon Forlag

 «Historien om hvordan Gud ledet og sørget for nødvendige ressurser til arbeidet, og gang på gang beskyttet ham i farlige situasjoner, er en fantastisk inspirerende fortelling om et liv i tro.»
– Agnes Lid, daglig leder i Wycliffe Norge og styreleder i Wycliffe Global Alliance

«Til deg som leser denne boka for første gang: Vær forberedt på at du kan bli helt forvandlet.»
– Bjørn Olav Hansen, pastor, medstifter av Nasjonalt bønneråd, forfatter 

«Sykt spennende bok, flere ganger merket jeg at tårene bare kom. Broder Andreas er virkelig et stort forbilde.»
– Ester Boge 18 år 

«Spennende bok! Jeg leste den på noen få dager. Den er skrevet med en humor som gjorde at den ikke var kjedelig å lese. Jeg lærte at selv om ting er umulig, så er alt mulig hvis Gud vil det. Og – samme hvor langt på jordet du er, kan du alltid komme inn på veien igjen.»
– Johannes André Slettemark, 13 år