• Guds kjærlighet versus HPs

Guds kjærlighet versus HPs

Pris 198,00
Antall: stk
ISBN:
9788230205570
År:
2007
Innbinding:
Pocket
Sider:
200
Språk:
Bokmål
Forfatter:
HP Marthinsen
Hans Petter Martinsen, også kalt HP, var en velkjent bokser og vant NM tre ganger på rad, ble nordisk mester og vant kongepokalen. Han var også med på landslaget i mange år, og har representert Norge i VM og EM. HP var en råsterk bokser og forbilde for mange.
I 1988 bokset HP sin siste kamp i Roskilde, og vant på knock-out etter 37 sekunder. Deretter fikk HP to ganger profftilbud av den legendariske boksepromotoren, Mogens Palle. I tiden etterpå begynte han å jobbe som livvakt for en av Oslos millionærer, og han ble også pengeinnkrever for inkassobyråer. Snart vanket han blant Oslos mest kriminelle, testet narkotika og steroider, og ble avhengig av det. I syv år spredte han frykt og elendighet som torpedo for kriminelle topper, rikfolk og firmaer i det grå pengemarkedet, og snart også for utenlandsk mafia.

Men det skjedde en total forandring i HPs liv. Gud hadde på mange måter holdt sin hånd over ham med englevakt og beskyttelse i livstruende situasjoner. Plutselig en dag ble han ble overmannet av Guds kjærlighet, og etter et overnaturlig møte med Jesus, gikk han over fra å være et levende monster til å bli et levende Jesu-vitne. Nå utstråler HP Jesu kjærlighet, og lever et liv som preges av troen på Jesus Kristus. Han har møtt en kjærlighet som langt overgår den hat og gjengjeldelsesmentaliten livet tidligere var preget av, og den Guds nåde han selv har møtt, forteller han gjerne andre om.

Denne boken handler nettopp om dette – Guds kjærlighet versus HPs!