• Gudsrikets tjenestekvinner

Gudsrikets tjenestekvinner

Pris 199,00 19900 249,00 24900
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230214572
År:
2018
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Elisabeth Lane Miller

Hverdagen for kristne kvinner i ulike deler av verden kan arte seg svært forskjellig. Konsekvensene det får å tro på Bibelens Ord, vil avhenge av hvilken verdensdel du befinner deg i. Enkelte steder kan bare det å eie en bibel eller å ha fellesskap med andre kristne koste deg dyrt.

Kanskje har du allerede lest noen slike historier? Vitnesbyrd fra kristne kvinner som lever i land hvor det er virkelig tøft å leve ut sin tro? De blir ikke bare sett på som gammeldagse eller naive fordi de tror på Jesus og Hans Ord; de blir stemplet som forrædere og vantro. Prisen de betaler for å dele troen med andre, kan være både fengsel og tapet av et trygt sted å bo. Kvinnene i denne boken er imidlertid ikke ofre – de er i aktiv tjeneste for Gud der de er.

«Dette er Guds dyrebare diamanter som er tett på Hans hjerte. De har blitt formet igjennom hardt press. Deres sunne tro og enkle livstil tiltrekker meg.»
– Merethe Kjelby i forordet til denne boken

Denne samlingen av historier med bibelstudier knytter deg til disse kvinnene så du kan engasjere deg i deres liv, slik du ville gjort for en venn. Ved å studere Bibelen sammen med historiene får du større innsikt i hva deres tro betyr for ditt liv, og du merker forhåpentligvis at det er viktig at du ber for dem.