• Halvhjertede Herbert

Halvhjertede Herbert

Pris 99,00 9900 149,00 14900
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
10 49,00 490,00 Kjøp
ISBN:
9788230211502
År:
2014
Innbinding:
Stivperm
Sider:
36
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Francis Chan
Originalens tittel:
Halfway Herbert
Å gjøre ting halvhjertet fungerte veldig bra helt til...

Halvhjertede Herbert fullfører aldri noen ting. Han gjør bare halvparten av leksene sine, han rydder bare halve rommet sitt og han spiser bare halvparten av maten sin. Til og med hunden hans er halvt bulldog og halvt puddel! Å gjøre alt halvveis fungerte veldig bra – frem til nå. Når Halvhjertede Herbert en dag forteller en halv sannhet og tenker at det ikke er å lyve – da raser alt sammen. Han får lære seg en lekse han aldri kommer til å glemme, og oppdager at et Kristuslikt liv krever litt mer enn en halvhjertet anstrengelse. Men spørsmålet er om Halvhjertede Herbert noensinne kommer til å kunne klare å gjøre noe helhjertet?


Boken Halvhjertede Herbert hjelper barna dine å oppdage betydningen av ærlighet og å gjøre sitt beste for Gud i alt de gjør. Det er en fortelling om hvordan til og med de minste barna kan leve fullt og helt for Gud.

 

Se også boken Den store røde traktoren og den lille bygda av samme forfatter!

 

FRANCIS CHAN, som har skrevet bøkene Crazy Love (Hermon Forlag, 2010), Over og ut med helvete? (Hermon Forlag 2013) og Forgotten God, er grunnlegger og pastor for Cornerstone Church i Simi Valley, California, USA. I tillegg reiser han rundt og taler på store konferanser i USA og resten av verden. Når han er hjemme med sin kone og sine fire barn, kobler han ofte av med å surfe på Californias strender.