• Håpet er i Guds løfter

Håpet er i Guds løfter

Pris 299,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 199,00 995,00 Kjøp
ISBN:
9788230215234
År:
2019
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Lise Wenche Karlsen

Dette er Lise Wenche Karlsens livs- og troshistorie. Her møter du mennesket Lise. Du blir også inspirert og får fornyet tro gjennom vitnesbyrd og historier delt fra hjertet. 

 

Lise er en Guds tjenerinne reist opp fra et utsvevende liv med mye alkohol, salvet av Gud til å sette andre mennesker fri fra deres bånd og lenker. Frimodighet har stor lønn! Tro på Guds Ord, Guds løfter – og bønn, likeså. Lise Wenche Karlsens liv er et vitnesbyrd om dette. Lises liv har ikke vært enkelt, men hun har levd et liv med Åndens kraft og seier og gitt ære til Jesu navn. Ved å lese boken blir du minnet på at Håpet er i Guds løfter.

«Mitt ønske med denne boken er at du skal få se hvilken stor Jesus vi har, og hva Han kan utrette gjennom mennesker som er lydige mot Hans kall. Min bønn er at du ved å lese boken blir overbevist om at JESUS LEVER!»
– Lise Wenche Karlsen, forfatter

«Lise Karlsen har vært med å skrive vekkelseshistorie i vår tid gjennom en utrettelig og uegennyttig innsats for landets aller svakeste. Hun er Evangeliesenterets «mor». Lises troshistorie er kraften i evangeliet. Det er et sterkt fokus på Jesus som forvandler mennesker. Frelsesunder har reddet hjem og familier, falne har blitt løftet opp og ført til herberget av den barmhjertige samaritan. Du kan glede deg til gode lesestunder med Håpet er i Guds løfter. Jeg anbefaler boken på det varmeste!»
– David Østby, forfatter og forkynner i Pinsebevegelsen