• Himmelsk åpning

Himmelsk åpning

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230214244
År:
2017
Innbinding:
Heftet
Sider:
219
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Vivian Zahl Olsen

Vivian Zahl Olsen, illustratøren fra mange bøker og TV-programmer, fikk 10. juli 1989 livet radikalt forandret, fra å være en kristendomsfiendtlig New Age-tilhenger til å oppdage at kristendommen ikke dreier seg om en religion, men et møte med pesonen Jesus Kristus. Hun fikk svar på tre påtrengende spørsmål: Hvor kommer jeg fra? Hvorfor er jeg på denne kloden? Og hvor skal jeg når jeg dør?

Mye har skjedd siden den gang, og "Himmelsk Åpning" forteller om dypere innsikt i hva Gud har på hjertet, og om en spennende, morsom, og av og til tøff oppdagelsesferd i et nytt landskap. Den forteller om Guds utrolige mirakler for mennesker - og dyr. Og den sier mye om "Hvordan leve et fungerende hverdagskristenliv." Overnaturlig og jordnært.

Boka viser at bestselgeren Bibelen er en superaktuell bruksanvisning for en komplisert innretning: Livet. Den viser at det dreier seg om "Det glade budskap" som holder under alle forhold. Vivian har laget en ekstra dimensjon til teksten med sine særegne illustrasjoner gjennom hele boka.

2. opplag, 1. opplag utgitt i år 2000.