• Hjelp! jeg er singel E-bok

Hjelp! jeg er singel E-bok

Pris 99,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788247603352
År:
2007
Sider:
192
Forfatter:
Svein E. Andersen
Det var uvirkelig å plutselig være singel og alenefar på vel 49 år og med 5 barn etter 30 års ekteskap. Framtiden til Svein Andersen så ut til å skulle bli en ensom tilværelse.
Men livet skulle raskt ta en forunderlig og ikke minst uventet vending, da den seks år gamle datteren en dag fikk en god idé. Hun så ned på sin far som lå sammenkrøket i stuekroken og sa: "Pappa, hvis vi bare holder sammen - og ber til Gud, vil Han gi deg en ny kjæreste og meg en ny mamma!" 

Totalt uforberedt på å lete etter en ny kvinne å dele livet med, og på det nye århundrets metoder og regler for sjekking, flørting og dating, ble han kastet inn i en virvelvind av følelser, samtidig som han slet med posttraumatisk stressyndrom. 
• Hvilke krav og forventninger hadde en moderne kvinne til en mann? 
• Hadde han utholdenheten og oppfinnsomheten det ville kreve? 
• Ville en ønskelig date bli skremt av hans alder – eller av at han hadde fem barn? Tross all motstand og alle hindringer; høydeskrekk, dødsangst og trang økonomi, utarbeidet han en detaljert og langsiktig plan for å vinne en kvinnes hjerte. 

I boken HJELP! JEG ER SINGEL deler forfatteren erfaringene fra dette prosjektet – både nedturene og oppturene – med en solid porsjon humor og drivende fortellerkunst! Til glede for andre single menn på jakt etter etter en kvinne å dele livet med.  

SVEIN E. ANDERSEN kaller seg lagerassistent, forfatter, forlagssjef, misjonær og bibelsmugler, grønnsaksgartner og gründer, syvbarnsfar og bestefar – men uansett hvilken merkelapp du gir forfatteren – han har siden møtet med Jesus under Jesus-vekkelsen på syttitallet sett det spire og gro rundt seg.