• Høstvinder (3)

Høstvinder (3)

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230207185
År:
2009
Sider:
314
Forfatter:
Catherine Palmer & Gary Chapman
Nummer i serien:
3
Serietittel:
Kjærlighetens årstider
Esther Moores navn er på alles lepper ... Det er ikke mer enn en uke siden hun satt bilen i gir i stedet for revers, og braste gjennom porten og inn i hagen. Esther syntes ikke det var noe spesielt ved uhellet, men sett i lys av hvor glemsom hun har vært i det siste og legens urovekkende diagnose, er ektemannen Charlie dypt bekymret. Hva skjer med kvinnen han har vært gift med i nesten femti år?
Kjærligheten blomstrer hos et av parene i nabolaget, men vanskelighetene lurer i horisonten. Og mens møtene i teklubben går sin gang, får Cody Goss vite noe som kan komme til å forvandle livet hans for alltid. 

 Mens høstvindene blåser innover Deepwater Cove og naboene legger planer for Thanksgiving, gir et opptog alle en mulighet til å komme samme for å dele sin takknemlighet for alle gaver og velsignelser … og hedre en kvinne som har gitt dem så mye. 

Sammen har romanforfatter Catherine Palmer og ekteskapsrådgiver Gary Chapman skrevet serien Kjærlighetens årstider, der vi blir kjent med fire par som befinner seg i ulike årstider i sitt ekteskap. "Uansett hvilken årstid du befinner deg i, så vet jeg at du vil glede deg over menneskene og historiene fra Deepwater Cove." - Gary D. Chapman