• Hver eneste vår-kjærlighetens års. nr. 1

Hver eneste vår-kjærlighetens års. nr. 1

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230206959
År:
2009
Sider:
300
Forfatter:
Catherine Palmer & Gary Chapman
Nummer i serien:
1
Serietittel:
Kjærlighetens årstider
Møt menneskene som lever, arbeider, drømmer og elsker i lokalsamfunnet i Deepwater Cove. De bestselgende forfatterne Gary Chapman og Catherine Palmer har slått seg sammen for å vise hvordan fire ektepar, alle i ulike faser i livet, opplever gleder og sorger i ekteskapet.
Ryktene sprer seg fort i skjønnhetssalongen. Så når en uteligger dukker opp på trappen hos Steve og Brenda Hansen, setter det hele salongen i kok – ikke minst fordi Brenda lar ham få sove på verandaen deres. Men det er ikke alt naboene snakker om. Våren er i full blomst, men hjemme hos Hansen-familien har det senket seg en isende kulde over ekteskapet. Steve er ute med kunder til sent på kveld, og den vanligvis så oppstemte Brenda kjenner seg trist og ensom, og lider under fraværet av ektemannen og barna som har reist på college. 

Når så en ny butikk ønsker å flytte inn ved siden av skjønnhetssalongen, blir hele lokalsamfunnet snudd på hodet. Nå må de stå sammen og kjempe for å holde den tvilsomme butikken borte fra byen. Brendas venninner gjør sitt beste for å oppmuntre og hjelpe henne. Men er det håp for hennes ekteskap? Kan hun og Steve lære å tine opp forholdet og oppleve en ny vår sammen – eller er det for sent? 
 
De bestselgende forfatterne Gary Chapman og Catherine Palmer har slått seg sammen for å vise hvordan fire ektepar, alle i ulike faser i livet, opplever gleder og sorger i ekteskapet. 

I den første boken møter Steve og Brenda et vanlig problem hos middelaldrende par: "det tomme redet". Steve jobber for mye, og med deres to barn ute av huset, kjenner Brenda seg ensom og tom. For å redde ekteskapet må de to lære seg å snakke sammen igjen. Leserne møter også mange sjarmerende personligheter, som Cody, den mentalt tilbakestående hjemløse mannen som dukker opp på trammen til Steve og Brenda; Pete, som eier utstyrsbutikken «Søkk & Snøre»; og Patsy Pringle, som eier skjønnhetssalongen «Kom som du er», der mye av handlingen finner sted. 

Fra den bestselgende forfatteren av «Kjærlighetens fem språk» og den prisbelønte romanforfatteren Catherine Palmer.