• I din hånd er mine tider
  • I din hånd er mine tider

I din hånd er mine tider

Pris 349,00
Antall: stk
ISBN:
9788230216972
År:
2023
Innbinding:
Stivperm
Forfatter:
David Østby
David Østby rammer sin kristne tro inn i en blanding av spennende slektshistorie, levd liv, personlige vitnesbyrd og omtale av emner som står sentralt i vår kristne arv.

Men jeg, jeg stoler på Deg, Herre. Jeg sier:  «Du er min Gud.» I Din hånd er mine tider. 
SALME 31,15–16

Disse ordene kan stå som overskrift på David Østbys liv. I denne boken skildrer han hvordan dette har artet seg gjennom et langt liv i tjeneste. Han tar deg med på sin trosreise og svarer på to spørsmål: «Hvor kommer jeg fra?» og «Hvor skal jeg hen?» Han rammer sin kristne tro inn i en blanding av spennende slektshistorie, levd liv, personlige vitnesbyrd og omtale av emner som står sentralt i vår kristne arv.

I BOKEN FÅR DU OGSÅ:
•    kort historikk om Pinsebevegelsen
•    innblikk i kristendommens betydning for Norges historie
•    undervisning om viktige bibelske sannheter
•    tanker om alderdommen

DAVID ØSTBY, f. 1935, har vært aktiv i Pinsebevegelsen fra han var 17 år, som forkynner, menighetspastor, redaktør og leder av IBRA media. Han har skrevet over 20 bøker, og har vært taler i en rekke konferanser og møteaksjoner i inn- og utland. David er gift med Laila, har tre barn, og bor i Oslo. 
 
Med utgangspunkt i Bibelens kall til etterfølgelse, gir David Østby i denne boken en rik skildring av sin lange og trofaste tjeneste for Jesus, som pastor i Pinsebevegelsen. Han deler engasjerende av sin visdom og Bibelens evangelium – og av erfaringer fra eget trosliv. Gjennom fengende utleggelser av bibelhistorier får leseren ny motivasjon til å legge sitt liv i Guds stødige hånd.
– Øystein Gjerme // leder av Pinsebevegelsen i Norge