• I Guds ærend

I Guds ærend

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230214084
År:
2017
Innbinding:
Storpocket
Sider:
187
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Will Hart

Wills beretning vil fylle deg med den ilden du har glemt eller satt til side, og den vil drive deg framover med kraft inn i utrolige gjerninger Gud har lagt ferdig for deg for at du skal vandre i dem.

Will Hart har helt fra tenårene jaget etter Gud – vitnesbyrdene om mirakler og tegn han har vært med på å forløse har bare blitt flere og flere, enten det har handlet om å lede korstog og konferanser, å virke på gatene, å be for skoleelever eller å nedkjempe demoniske festningsverk.

Wills metode er enkel: Bli fylt med Guds kraft, men bli ikke sittende på den.Alle og enhver kan vi bli brukt av Gud på ekstraordinært vis, dersom vi bare trer ut av komfortsonen vår, overgir livet vårt fullt og helt og løper som vinden med den unike salvelse Gud utruster hver enkelt med – enten det er i nabolaget eller rundt omkring i verden, eller begge deler.

«I Guds ærend, er blitt en helt utrolig og særdeles inspirerende bok om å innvie seg selv fullt og helt til Gud – og å leve fryktløst i lydighet og tillit til Ham, et liv preget av mirakler og helbredelser, kjærlighet, medlidenhet og guddommelig ledelse. Du kan ikke lese I Guds ærend uten å bli inspirert, utfordret og styrket i din tro på Guds godhet, kjærlighet og kraft.»
– Randy Clark, Leder av Apostolic Network of Global Awakening

«Will Hart og jeg har kjent hverandre i mer enn ti år, og han er én av de mest brennende mennesker jeg noensinne har møtt. Jeg har sett at han har lykkes og jeg har sett at han har mislykkes, men en ting kan jeg si, og det er at han er en mann som har valgt Gud av hele sitt hjerte. Han vil uten å nøle dra hvor som helst og gjøre hva som helst som Gud kaller ham til.

Rolland og jeg valgte å utpeke Will til daglig leder av IRIS Global fordi vi opplever at han er en mektig Guds mann med ild i sitt hjerte, en mann som hele tiden er opptatt av å få mer og mer av Gud, og aldri å gi opp. Han er standhaftig og hardtarbeidende, men også full av kjærlighet og omsorg. Will er langt mer moden enn alderen skulle tilsi, men han er likevel i stand til å få alle omkring seg til å le og å huske på at Gud har kontrollen og at vi kan få være Hans små barn. Jeg valgte ham fordi jeg visste at han ville svare ja, og jeg visste at han ikke ville gi seg før jobben var gjort, uansett hvilke utfordringer han kom til å møte underveis. Og vet du hva? Han klarte det.

Her hadde jeg å gjøre med en ung mann i tjueårene fra Gloucester i Massachusetts som reiste til India med en konvolutt full av penger for å kjøpe brønnboringsutstyr ved hjelp av de beste rådene Google kunne gi ham. Disse maskinene er fortsatt i bruk til å bore etter vann over hele den nordlige delen av Mosambik. Titusener av mennesker har tilgang til rent vann fordi Will Hart sa ja. Du behøver ikke å ha særskilte kvalifikasjoner, men du må være villig.»

– Heidi G. Baker