• Ingen skam å snu

Ingen skam å snu

Pris 149,00 298,00
Antall: stk
ISBN:
978-82-302-1069
År:
2013
Sider:
171
Forfatter:
Helene Rask
For aller første gang deler Helene Rask helt ærlig om hvordan hun opplevde livet på den røde løper og som covergirl på glanset papir.

I Ingen skam å snu tar Helene Rask deg med på sin livsreise – i en usminket versjon. Du får høre om en verden som har vært mye omtalt og diskutert i media – glamourmodellenes verden. Helene forteller om sin egen bakgrunn og oppvekst, og om en ung jentes flukt fra seg selv og hva eksponeringen både gjorde og ikke gjorde med henne.

Med boken håper forfatteren å gi noen svar til alle foreldre som står rådville ovenfor sine tenåringsdøtre og alle valgene de må ta. Popularitet og konkurransen om å få mest oppmerksomhet i sosiale medier og ønske om et perfekt ytre har blitt et konstant jag.

Historien deles også for å vise at det ikke er noen skam å snu. Livet kan ta uante retninger og få uante konsekvenser basert på valgene vi foretar oss, men det er aldri for sent med en ny begynnelse – det er ingen skam å snu!

Boken er ment som en inspirasjon til å våge å være seg selv og ikke bygge livet kun på ytre anerkjennelse. Helene har funnet tilbake til seg selv blant annet gjennom barnetroen. Som leser blir du tatt med på en indre reise til ettertanke.